Glöm inte!

Glöm inte min och min systers blogg! :D
Klicka på bilden eller texten där uppe för att komma till den andra bloggen :D

Tävling

Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Tävling

För att komma till tävlingen klicka HÄR

Ny blogg!

Jag och min syster, Jossan, har nu gjort en blogg tillsammans så där kommer jag och hon blogga :)
För att komma till bloggen klicka HÄR

Fixat i stallet

Jossan och jag har precis varit ute i stallet och fixat maten och mockat. Om ungefär en timme kommer Isa så nu ska jag plugga lite eftersom vi har religions prov på onsdag :s


Märtis♥

Förut red jag Märta och det blev en skogstur :) Hon var väldigt pigg och tyckte att det var så himla kul! :D Jag lät henne galoppera på lite som hon ville när det var galoppsträckor för jag kunde inte få stopp på henne så det var ju inte mycket att göra, och vilken fart det blev! Haha hon tyckte verkligen att det var superkul! Allt gick jättebra osv det var bara det att när vi kom till bäcken så hade Jossan redan hoppat över med Barbie så Märta blev lite stressad och började galoppera innan så jag slog i huvudet i hennes nacke för hon tog värsta hoppet, men det gick bra som tur var, varken Märta eller jag gjorde oss speciellt illa utan jag fick bara lite ont i huvudet ;)

Sharpman med Hanna imorrn! :D♥

Oj har ju inte bloggat nåt idag såg jag nu :p Idag har jag i alla fall inte gjort något speciellt utan bara ridit Märta :) Ikväll kommer Isa vid 5 så då ska jag ju ha "lektion" för henne :) Sen blir det väl inte så mycket mer. Imorrn åker vi till Sharpman och då kommer även Hanna att följa med :D<333 Jag ska ju köpa min nya hjälm :) Och sen får jag se om jag får med något mer hem :) Jag vet inte riktigt hur myckte pengar jag har.

Stina♥

Snart kommer Stina hit och då blir det mockning och sen ridning! Stina ska nog rida Darmona och jag Märta♥ Det har varit en ganska jobbig dag idag så jag är verkligen helt slut! Så ikväll blir det nog bara att ta det lugnt! :D

Vila i frid<3

Kom precis hem från begravningen, det har varit väldigt jobbigt och jag har fällt många tårar. Allt var jättefint , med blommor och allt, det hade du tyckt om Alice. Du har betytt så himla mycket för oss och jag hoppas verkligen du förstod det! Vi kommer aldrig kunna glömma dig. Vila i frid!<3


-

Nu åker vi!


Begravning

Nu blir det duscha och fixa sig för begravningen. När jag kommer hem blir det rida Märta<3


Bete för hästarna♥

Förut släppte vi hästarna på betet igen och dom blev så glada ;) Dom får nog vara ute ganska länge ikväll eftersom det är så varmt och fint väder :)
Nu ska jag ringa till Hanna och se om jag får tag på henne ;)♥
image description


Märta♥

Nu har jag kommit in från stallet. Jag gav kaninerna massa gräs innan jag gick in och dom blev liiiite glada ;) Men i alla fall så red jag Märta en sväng i skogen och så klättrade vi även lite. Fem gånger uppför backen och 6 gånger ner. Hon tyckte det var ganska jobbigt idag också och ville helst slippa ;) Men det gick bra, hon var väldigt pigg idag så det var svårt att få stopp på henne vid vissa tillfälen ;) För hon ville ju hem till dom andra. När vi kom hem så red jag även lite i paddocken och det gick bra. Även då var hon väldigt pigg och jag fick inte riktigt tag på henne, men hon gick väldigt fint i form när hon väl gick som hon skulle. Men det blev bättre mot slutet när hon hade lugnat ner sig lite :)
Den här bilden är från när vi var uppe och provred henne i Umeå♥

Klättring?

Stina och Ella åkte precis hem och allt har gått bra :) Dom fick träna ganska mycket på sin sits idag och så fick dom även hoppa lite opå slutet ;) Nu blir det ut och rida Märta, hon får nog en liten skogsrunda :) Vi kommer nog klättra lite i backen som vi klättrade i sist :) För hon behöver verkligen muskla upp sig nu som jag har sagt tidigare :)
Här kommer bild på min bikini :)



Bild på skorna kommer senare ikväll :)

Stina och Ella♥

Nu blir det ut och ta in Svarten och Darmona eftersom Stina och Ella snart kommer och rider :) Milla kommer inte idag så när dom har åkt så blir det en ridtur för Märta♥ Nu känns det väldigt bra kan jag ju säga eftersom jag är ledig i fem dagar! Jag ska verkligen försöka att blogga så mycket som möjligt! :) Ikväll kommer det nog upp bilder på skorna jag köpte igår+bikinin som jag köpte för nån vecka sen ;)
Hihi bjuder på bilden ;)

Godnatt♥

Nu blir det nog nån film och sen sova! Godnatt på er!♥

Duschen nästa

Nu blir det duschen! Sen blir det glass, känner att man blir lite bortskämd hos farmor och farfar ;) Sen blir det väl kanske någon film om vi hittar någon bra ;)
Pusshej!♥

Klara♥

Förut så lagade Klara och jag mat ;) Det blev ris med fläskfilé. Nu har vi varit ute och tagit lite bilder så det kommer troligtvis komma in lite nya bilder på bloggen lite då och då :) Här kommer några! :)
Klara♥
Jag
Klara och jag

Klara<333

Idag har det varit sjukt dålig uppdatering men det beror på att jag åkte till stan direkt efter skolan bara för att jag skulle köpa skor :) Det blev ett par svarta ballerina skor med en rosett ;) Klara kom även dit så hon hjälpte mig att välja skor och sen fikade vi. Sen åkte vi hem till Klara för att hon skulle packa lite tills imorrn. Nu ska vi åka och handla med farmor och farfar och vi kommer även att sova här inatt :)

Skor

Nu har jag duschat och gjort mig iordning för sängen :) Imorrn åker jag till stan efter skolan för jag måste köpa skor till begravningen som som sagt är på onsdag.

Lugna hästar

När vi kom hem från träningen fick hästarna gå ut på betet, men dom var väldigt lugna och så var det inte så speciellt mycket gräs som tur var ;) Vi trodde att dom skulle bli helt galna för det brukar dom bli, men dom travade bara ut lite lugnt och det var ju bra :) Värst blir det väl ikväll sen när vi ska försöka få in dom ;)

Träningen

Träningen idag gick super bra! Det var väldigt olika övningar, vi skritthoppade, travhoppade och hoppade linjer och allt möjligt. Det var helt enkelt en lydnads lektion ;) Banan var ganska lång och det var mycket att hoppa på volt och hinna bryta av från galopp till trav och sen till skritt osv. När vi skulle skritt och travhoppa var det ju såklart väldigt lågt medans linjerna låg ungefär på 1m :) Det verkade som att Märta tyckte att det både var kul och jobbigt ;) Hon blev väldigt taggad när man skulle skritthoppa för hon trodde ju att hon skulle hoppa i galopp men hon förstod snabbt och lyssnade väldigt bra! :D♥
image description

Sharpman?

Någon dag nu när vi är lediga så kan vi kanske åka till Sharpman. För jag har beställt en ny hjälm eftersom min gamla var förliten. När vi köpte den fick vi hjälp med att prova ut och allt men dom gjorde fel, för den har klämt på huvudet hela tiden, så nu har vi äntligen beställt en ny! Jag skulle även vilja köpa dom svarta JW ridbyxorna men det får jag se om jag gör eller inte ;)
Hjälmen:
Ridbyxorna till höger:

Två dagar i skolan!

Den här veckan kommer jag bara gå i skolan i två dagar! :D Måndag och tisdag, för torsdag är ju röd dag och fredag blir ju klämdag eller var det heter ;) På onsdag ska vi på begeavning :( Min mammas faster somnade in för ungefär en vecka sen, men det känns ändå bra eftersom hon slipper lida nu. Självklart är det jättetråkigt och jag har gråtit floder, men som sagt så var det skönt för hennes egen skull♥

Stallet klart

Pappa och jag hjälptes åt att mocka och fixa i stallet så nu är det klart :) Snart blir det mat och sen ut och fixa hästarna och åka på träning :D Allt är inpackat i transporten så det är bara att lasta och åka ;)

Darmona♥

Red en liten sväng barbacka i skogen på Darmona♥ Hon tyckte det var roligt och var ganska pigg faktiskt ;) Till och med jag som är väldigt kort känner mig lång på henne faktiskt :p Saknar verkligen b-ponnytiden. Det var så himla kul och det var inte lika svårt, dom hoppade oftast hur man än red eller hur fel man än kom♥ Men jag har ju i alla fall Darmona kvar och hon kommer alltid att stanna hos oss♥
Hon blev lite hungrig ;)♥

Iphone 4

Igår fixade pappa och jag min mobil som har varit lite konstig. Så nu ser den ut som en Iphone 4s :) Det blev fler "standard appar" än vad det var förut och fler grejer på den :) Så det var ju bra men ALLT som fanns förut försvann även alla mobilnummer :s Haha, så nu har jag lagt in lite nya nummer i alla fall ;)

Uteritt med Darmona

Imorse gick jag upp vid 6 och gav hästarna hö :) Men jag var så himla trött så jag gick och la mig sen igen ;) Sen gick jag upp vid 9 igen och nu ska jag gå ut och rida Darmona♥ Det blir nog en uteritt, eftersom det är så fint väder :) Vid halv 2 ska vi åka och träna med Märta och Barbie :)
Bilden är från när vi var i Umeå :)

Flyttat hästarna

Förut gick jag ut och fixade maten till hästarna och sen hjälpte mamma mig att flytta dom till en annan hage. Sen gick vi in och åt och nu sitter jag och kollar lite på grejer till skolavslutningen :) Jag red inte Darmona förut för det började regna igen så jag kanske rider henne imorrn innan vi åker och tränar :) Snart ska vi gå ut igen och ta in hästarna :)

-

Mamma behövde hjälp på altan förut så jag hjälpte henne med det istället för att mocka :) Pappa mockade så jag ska fixa maten till hästarna sen :)


Skogstur med Darmona?♥

Nu blir det ut i stallet för att mocka och fixa maten till hästarna osv. Just nu ser vädret väldigt bra ut så jag funderar på att rida Darmona senI så fall blir det en liten skogsrunda för det tycker hon är så roligt :)


Lilla skrutten♥



Träning imorrn♥

Imorrn blir det träning med Märta! Det kommer nog bli lite hoppning och lite dressyr :) Vi åker hemifrån vid ungefär 1 tror jag :) På vägen ska vi hämta upp Jossan i stan så mamma och jag får hjälpas åt med att packa in alla saker osv ikväll :)
Barbie♥

Master Mind♥

Innan jag red dressyrprogramet så red jag mycket på volten och ställde och böjde henne mycket osv. Jag skrittade, travade och galopperade och hon kändes verkligen jättefin! Hon gick jättefint och lyssnade hela tiden på mig så jag är jättenöjd! Sen red jag programet och då blev hon lite pigg i galoppen men hon lyssnade ändå väldigt bra så jag kunde ändå hålla i så att hon inte bara sprang. Hon hade inte så jättestadig form utan hon tog upp huvudet lite då och då men jag är ändå jättenöjd med henne! :D♥
Bilden är från Umeå när vi var uppe och provred Märta♥

Dressyr

Nu blir det ut och rida Märta♥ Hon får ett dressyrpass :) Jag ska försöka rida ett dressyrprorgram med henne idag, får se hur det går ;) Det som vi har mest problem med i dressyren är att hon är lite för pigg men annars brukar det gå bra :) I efterniddag vet jag inte vad jag ska göra, det blir väl en sån här tråkig eftermiddag :/
Söta lilla ponny♥

Klättring med hästarna

Nu funkar datorn äntligen igen! :D Jossan och jag gjorde iordning stallet förut och så red vi :) Vi red en sväng i skogen som sagt och det gick bra, men Märta var jättepigg! Hon ville bara galoppera hela tiden, och ville inte riktigt lyssna :p Men hon tyckte i alla fall att det var jättekul ;) Vi klättrade lite med hästrana också, vi kom till en backe som vi gick uppför 10 gånger, Märta tyckte det var ganska jobbigt men om man fortsätter träna så så kommer hon ju bli mer musklad, och det är ju bra :)

Uteritt med Jossan

Nu blir det uteritt med Jossan :) Jag på Märta och Jossan på Barbie :) Nu började det precis regna så vi ska springa ut och ta in hästarna nu innan dom blir jätteblöta! :)
Vi hörs sen! :D


Fortfarande fel på datorn!

Det är fortfarande något konstigt med våran dator så det får bli mobilinlägg nu igen. Det kommer ju inte vara så bra uppdatering och inte så mycket bilder för min mobil brukar inte kunna lägga upp bilder på bloggen :/ Men ibland funkar det i alla fall :)


Helgen

När jag kommer hem i eftermiddag så ska jag rida Märta<3 Jag tror att Jossan och jag rider ut en sväng med hästarna :) På söndag blir det nog också en uteritt eftersom vi ska träna på söndag :)


Skolan

Nu blir det skolan! Äntligen fredag :D Känns som att veckorna är jättelånga nu!


Pluggadag

Tänkte ju rida idag men det blev en pluggdag istället ;) Jag har pluggat till tyska provet och skrivit ner en låt på engelska :) Det blev "set fire to the rain" :) Nu har jag duschat så det blir väl att sova snart :)


Mobilinlägg

Sorry för dålig uppdatering men varken datorn eller mobilen har fungerat att blogga på idag :s Men nu funkar i alla fall mobilen!


Morgondagen

Imorrn skulle egentligen Isa kommit men hon kunde inte så då hinner ju jag rida Märta♥ Hon får nog ett markarbetspass eller dressyrpass :) Jag slutar 14:20 imorrn och kommer hem vid halv 4 så då ska jag ut och rida direkt och sen blir det att plugga till tyska provet och fixa en engelska låt och skriva ner låttexten, men jag har absolut ingen aning om vilken låt jag ska ta :s

Fotbollsmatch

Nu har jag och Klara precis ätit så vi ska nog snart kolla klart på filmen som vi såg på i måndags :) Förut var vi nere i affären och köpte mjölk, för den var slut :p Innan det var jag ju i Fågelsta och tittade när Hampus och hans lag spelade fotboll :) Dom förlorade tyvärr med 3-4 men dom spelade bra :)

Fågelsta

Nu är vi påväg till Fågelsta för att titta när Hampus spelar fotboll! Efter det åker jag till farmor och farfar oh sover där med Klara<333


Bessie´s Barbie♥

Nu har jag ridit Barbie också :) Känner mig rätt duktig när jag ridit 2 hästar ute i spöregnet ;) Jag skulle verkligen vilja ha ett ridhus! Det skulle vara så himla mycket lättare och roligare, för det är ju inte direkt jättekul att gå ut och rida i spöregn :p Men i alla fall så gick Barbie jättebra! Hon var jättefin i skritten och traven, men sen i galoppen blev hon lite pigg och stark, så jag fick börja om lite från skritten, sen traven och sen galoppen och då gick det mycket bättre :) Barbie och Märta är så ganska lika att rida men det är ju inte så konstigt, dom är ju helsyskon ;)♥ Men nu ska jag gå och ta en varm dusch för mina ben fryser ihjäl! :s

Lunch

Nu blir det snart mat och sen ut och rida Barbie!♥ Hon får nog ett markarbetspass :) Sen blir det in och duscha och följa med Hampus på fotbollsmatch :) Jag tror jag kommer sova hos farmor och farfar, så ikväll blir det nog inte så bra uppdatering, men jag kanske gör några tidsinställda :)

Märtis♥

Nu har jag verit ute och ridit Märta. Det började spöregna precis när jag skulle hoppa upp men när jag hade ridit en stund slutade det nästan :) Hon fick ett dressyrpass men det gick inte så bra, utan hon blev så pigg och ville bara dra iväg hela tiden. Jag fick rida mycket i skritten och försöka lugna ner henne där först och sen traven osv. Det blev bättre framåt slutet av passet men hon var inten riktigt så fin som jag ville att hon skulle vara, men det får vi träna på :)

Märta och Barbie♥

Jag vaknade inte förrän halv 10 imorse så ikväll kommer det väl ta jättelång tid inna jag somnar :/ Men i alla fall så har jag ätit frukost nu och om regnet avtar lite så ska jag gå ut och rida Märta :) Efter det blir det att rida Barbie och sen fixa i stallet. Båda hästarna får nog ett markarbetspass :) Vet inte om jag följer med och tittar när Hampusspelar ikväll eftersom vädret är så dåligt :/ Men jag får se :)

När jag hör din röst♥

Nu ska jag gå och duscha och borsta tänderna osv. Tänkte gå och lägga mig och läsa en stund och sen blir det sova♥ Jag läser väldigt sakta och boken är ganska tjock, känner att jag inte har tid att läsa så ofta och därför kommer jag inte så långt i boken ;) Tänkte att jag inte ska sova så jättelänge imorrn så att jag hinner göra lite saker ;) Jag ska rida Märta och Barbie, mocka och sen titta när Hampus spelar match på kvällen :) Inte så mycket att göra men det är skönt att inte behöva stressa :)
image description

Kvällsmat

Nu blir det kvällsmat och sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag behöver ju inte packa väskan eller nåt eftersom vi har studiedag imorrn! :D
Älskar verkligen vädret idag!♥

Master Mind♥

Märta fick ju som sagt ett markarbetspass och det gick bra :) Hon var lite pigg i början och ville "springa iväg" lite, men i slutet lugnade hon ner sig och gick super! Jag red med ganska långa stigläder så jag kom åt henne bättre, så hon trampade på bra :) Vi red ganska mycket på en volt så att hon skulle ställa och böja sig mycket så hon blev mjuk och fin. I slutet gjorde jag lite ökningar och minskningar och hon lyssnade bra.
När vi ska fatta galopp så kör hon upp huvudet ibland och "springer iväg", så jag tog ett spö så att jag kunde peta till henne lite men samtidigt hålla kvar stödet så att hon inte kör upp huvudet, men jag behövde knappt använda det idag för hon fattade galopp och körde nästan inte upp huvudet någon gång :)

Markarbetspass

Nu när flickorna är klara och har åkt hem så ska jag gå ut och rida Märta♥ Hon kommer få ett markarbetspass i paddocken. Vi ska träna mycket på att hon ska lyssna och reagera lite snabbare, hon ska t.ex. fatta galopp och sakta av när jag vill, så att hon inte gör som hon vill :)

Flickorna

Stina och Ella var ju här först och allt gick bra :) Dom fick träna mycket på att ha rätt sittben när dom travar och det gick ganska bra ;) Dom förstod inte riktigt hur jag menade, men i slutet förstod dom och då gick det bra ;) Då såg dom när dom hade fel men dom kunde inte riktigt byta utan dom satt ner mer än dom skulle ;) Sen kom Milla och det gick också bra :) Hon fick träna mycket på att hon skulle hålla ner händerna när hon styrde och att kunna korta tyglarna själv :) Och i slutet gick det riktigt bra :)

Stina och Ella

Idag kom Lotta och hämtade mig och Matilda i skolan, så vi kom hem tidigt idag :) Just nu väntar jag på att Stina och Ella ska komma och rida och efter det kommer ju även Milla :) Om det inte blir alldeles för sent när Milla är klar så ska jag rida Märta♥ Hon får nog en uteritt eller ett markarbetspass i paddocken :) Det blir nog inte så jättebra uppdatering idag heller för jag känner att det är rätt så mycket och göra :p Men imorrn har jag studiedag och då lovar jag att det ska bli mycket uppdatering :D

Klara<333

Film och chokladpudding med kusin! <333

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3216146/images/2012/pic_201693888.jpg" class="image">


Kolla bloggar

Nu har vi ätit precis och jag vet inte vad jag ska göra nu :p Klara ska duscha så jag får väl sitta och kolla lite bloggar eller så :)
image description

Kvällsmat

Det gick bra på träningen idag och alla var snälla :) Klara kom innan träningen och vi ska sova hos farmor och farfar inatt :) Vi var nere i affären nyss och köpte chokladpudding ;) Har precis duschat och nu ska vi äta kvällsmat och senare ikväll blir det väl nån film eller nåt :p

Fotboll ikväll

Förut idag var jag på stan och köpte bikini och hårsnoddar ;) Sitter hos farmor och farfar nu och snart kommer Klara :D<333 Pappa följde även med mig till expert förut för att fråga lite om min mobil för den har varit lite konstig, men jag behövde inte lämna in den utan jag skulle bara fixa lite inställningar själv :) Ikväll ska jag åka och träna fotboll för första gången i ett nytt lag :) Får se hur det går!

Min dag

Idag kommer det nog bli jättedålig uppdatering! För först är det ju skolan och vi slutar 14:40 och efter det ska jag in till syn för att köpa bikini :D Sen åker jag till farmor och farfar, sen ska jag åka och "provträna" fotboll i ett annat lag än det jag spela i förut :) Så det blir fullt upp idag! :) Och alltså blir det ju ingen ridning idag utan det får bli imorrn för jag kommer dova hos farmor och farfar inatt :)


Bakat med Hampus

Förut spelade Hampus och jag lite fotboll och sen hoppade vi studsmatta en stund :) Nu har vi bakat muffins med lite grejer på ;) Ska nog gå ut en lite stund nu och sen äta. Ikväll blir det packa till imorrn och duscha osv :) Det är ju måndag imorrn :( Skulle inte tacka nej till några fler dagar ledigt!

Fixat i trädgården

I eftermiddag har vi rensat och fixat lite i trädgården så det är ganska fint nu :) Hampus och jag har även duttat med den nya bollen som jag köpte hörom dagen :)
Älskar min lilla ponny! Hon var sååååå duktig igår! :*♥

Resultat från igår

L:B (90cm, förklassen): Allt kändes verkligen jättebra och hon hoppade helt fantastiskt! Jag kände att hon lyssnade väldigt bra så jag kunde ta tillbaka och trycka framåt när det behövdes :) Vi fick tyvärr ett pet på sista hindret i omhoppningen som var en oxer. Det gick lite för fort och jag tog inte tillbaka riktigt så hon peta med bakbenet, men jag är jättenöjd ändå! Vi kom precis utanför placering och om vi inte hade petat så hade vi kommit 2:a :) Verkligen jättenöjd med denna klass!
L:B (90cm, laget): Även här gick det jättebra och jag kände att Märta lyssnade bra på mig. Det blev felfritt i grundomgången för alla i laget förutom Moa som red Valle som är en hingst. Han bockade så mycket, så det blev ett tidsfel, men Moa kämpade riktigt bra för att få igenom honom så det var verkligen bra gjort! Men alla i laget var felfria på hinder :) I omhoppningen gick vi också nolla allihop och gjorde det bra så det blev en andraplats! :D Vi var endast en sekund ifrån att vinna :p


Jag är verkligen jättenöjd över helgens tävling och jag hoppas att det kommer gå lika bra nästa gång! :D♥

Bilder från tävlingen!

Malva och Brimstone



Märta och jag




Moa och Valle




Jossan och Barbie




Hela laget




Inget att göra idag

Nu har jag precis kommit hem från fotbollsmatchen och det blev oavgjort 3-3 :) Nu blir det väl mocka och sen in och äta, har inget speciellt att göra idag så jag får väl se vad jag hittar på ;)

Fotboll

Gick upp vid 9 imorse och nu sitter jag i bilen påväg ner till DGIF för att titta när Hampus och hans lag spelar match :)


Resultat imorrn!

Orkar inte skriva om hur det gick på tävlingen så jag skriver det imorrn istället :) Är så himla trött så nu blir det nog boken eller se nån film :)


Blåsigt!

Nu har vi gjort klart i stallet så nu ska jag gå ut och spela fotboll med Hampus! :D Det blåste väldigt mycket idag på tävlingen så jag har sand överallt så sen måste jag verkligen duscha! Ikväll blir det att titta på film och bara ta det lugnt! :)

Sabbis inlägg

Kom hem från tävlingen för ungefär en timma sen och nu blir det ut och fixa i stallet! Det gick jätte bra idag men jag skriver senare om hur det gick oså :D

Tollstad nästa!<3

Nu är hästarna inlastade i transporten så mot Tollstad! :D<3 Märta var väldit vit imorse som tur var, så jag hoppas hon håller sug ren resten av dagen också ;)
Selma är ju också med såklart ;)<3
Hade en bild på Selma där bak men min mobil vill inte lägga in den, blir galen på min mobil ibland! -.-


Kvällsmat

Nu tror jag att allt är inplockat i transporten, men jag kollar nog sen när vi ska tvätta hästarna :) Snart ska vi äta och sen, som sagt, ut och tvätta Barbie och Märta så att dom är rena och fina på tävlingen imorrn :)
image description

Hoppa studsmatta

Jag är ju nästan klar med allt tills imorrn så nu ska jag gå ut och hoppa studsmatta med Hampus och Ludde ;) Sen blir det att rida Märta lite och packa in allt i transporten :)

Div I

Nu har jag kollat startlistan och allt ser bra ut :) Jag och Märta ska hoppa en L:B och sen är det ju första omgången i Div I :) Både Jossan och jag ska hoppa laget och sen är det tcå tjejer, Moa och Malva, som också är från Nyckelby som ska hoppa laget :) Det gick ju bra förra året så vi får hoppas att det går lika bra i år! :D♥

Kolla startlista!

I skolan när jag väntade på bussen så läste jag lite i fysiken som vi ska ha test på på tisdag, så jag slipper göra det över helgen :p När jag kom hem gav jag hästarna hö ute och nu ska jag titta på startlistan oså tills imorrn :D

Fixat till tävlingen :D

Förut smörjde jag tränset, martingalen och mina stövlar så det är lart till tävlingen :) Nu har jag pluggat lite tyska och nu blir det duschen ochn sen sova :) Jag tänkte att Jossan och jag skulle ta lite kort idag när vi hoppade men när jag skulle kolla kameran så var den urladdad så det blev inga :p Men jag tror pappa kommer ta lite bilder på tävlingen i helgen :)

Hoppningen

Förut hoppade ju Märta och jag lite och allt gik verkligen super bra! Hon lyssnade jättebra och vi kom rätt på nästan alla hinder oså. Hon hoppade riktigt bra och vi hade ett jämnt och bra tempo hela tiden, så jag är jätte nöjd med min lilla ängel!♥ Mamma ställde upp ett räcke, en oxer och sen så stod ju kombinationen uppe så den hoppade vi också :) Så nu känns det riktigt bra inför tävlingen på lördag! Det är ju äntligen ute säsong nu, och det tycker jag är mtycket bättre :)
image description

Fixa hästarna

Isa var här precis och red Darmona och allt gick bra :) Nu ska jag gå ut och fixa iordning Barbie och Märta för att Jossan och jag ska rida :) Tindra och Thea komm precis så därför ska jag fixa iordning Barbie åt Jossan för att vi ska hinna hoppa innan klockan blir för mycket :)

Skola igen

Påväg till skolan idag också ;) När jag kommer hem så kommer Isa och sen blir det att rida Märta<3 Det blir ju som sagt lite hoppning och jag ska se om Jossan och jag kanske fotar varandra :)


Vackra ponny♥

Har precis kommit in från en ridtur med Märta♥ Det blev en tur i skogen och Jossan följde med och red Barbie :) Båda hästarna var pigga och glada som vanligt, men idag lyssnade Märta lite mer än hon brukar ;) Så det går bättre och bättre! :)
Nu ska jag kolla igenom tyska glosorna lite, sen blir det ut i det vackra vädret igen! :D♥
Vackra lilla ponny♥♥

Älskar vädret!♥

Nu har jag ätit och bytt om oså, så nu blir det ut och rida Märta♥ Hon får ett markarbets pass i paddocken tror jag, annars så kanske jag och Jossan rider ut en sväng med pållarna :) Älskar vädret!♥ Ikväll blir det att plugga lite tyska glosor som vi har tills på fredag. Känns ganska bra att det redan är torsdag imorrn! ;) Då kommer Isa och rider kl 5 och efter det ska jag och Jossan hoppa lite med Märta och Barbie bara för att det ska kännas bra inför tävlingen, fast det blir nog bara några språng :)

Röd som en tomat!

Har precis satt mig i bussen så nu blir det skola igen :/ Jag är fortfarande helt röd i ansiktet men det får gå ändå ;)

När jag kommer hem så ska jag rida Märta, och hon får nog ett markarbets pass :)<3 Kommer nog även att tvätta benskydden oså inför tävlingen på lördag :)


Tävling i helgen♥

Nu har jag ätit och duschat så ska göra lite biologi uppgifter som ska vara klart tills imorrn eller fredag eller nåt. Imorrn blir det ju skolan tyvärr, men det är ju bara tre dagar och sen är det ju helg igen och då blir det tävling i Tollstad! Märta och jag ska hoppa L:B (90cm) i förklassen och sen blir det div I laget som också går i L:B (90cm) :)

Idag fick jag träffa saknade Malin, Linn och Moa♥ Och Matilda såklart men henne träffar jag ju nästan varenda dag i skolan ;) Det var jättekul att få träffa er igen tjejer! Har saknat er jätte mycket! :*♥ Vi måste träffas oftare!♥

Duktiga pållar♥

Idag har det ju inte blivit någon uppdatering förrän nu, men det är för att jag har varit på Godegårds marknad och haft ponnyridning hela dagen! Är väldigt trött nu men vi har i alla fall fått in ganska mycket pengar ;) Hästarna skötte sig jättebra hela dagen, men dom är nog också rätt så trötta nu♥ Det var jätte varmt och solen sken hela dagen! Det var jätteskönt, men nu är jag helt röd i ansiktet ;) Jag köpte ett par skor där idag, ett par röda som liknade låga converse :) Bild på som kommer ikväll eller imorrn :) Märta får tyvärr vila idag också, men imorrn rider jag henne :)
♥♥♥
♥♥♥

RSS 2.0