Godegårds Marknad!

Nu har vi tagit in hästarna och fixat allt inför imorrn :) För er som inte vet så ska vi ha ponnyridning imorrn på Godegårds marknad, så ni får gärna komma och rida ;) Snart blir det mat och sen vet ja inte vad jag ska göra. Det blir väl TV:n eller nåt :p Jag skrittade inte Märta förut som jag sa att jag kanske skulle göra, men jag hann inte det eftersom Stina var här nästan hela dagen och sen har vi mockat och som sagt fixat allt för morgondagen :)
Kommer troligtvis få träffa Malin, Linn och Moa imorrn också♥
Hoppas jag kommer träffa fler från min gamla klass också om dom ska komma :)

Stina är kvar♥

Stina och Ella har precis varit här så nu ska jag göra mat ;) Allt gick bara bra med Stina och Ella :) Stina stannade kvar en stund så vi ska fixa inför imorrn och sen ville hon hoppa studsmatta ;) Senare kanske jag skrittar en sväng barbacka på Märta♥

Ut till Stina och Ella

I morse så tog jag ut hästrana och Morris (kaninen) :) Sen gick jag in och åt frukost och sen har jag inte gjort något :p Snart kommer Stina och Ella och rider så jag ska gå ut och ta in Darmona och Svarten snart :)

Boog och Elliot 2!

Det blir Boog och Elliot 2! ;D

Film!

Förut så fixade jag iordning lite i badrummet för det var så mycket grejer överallt! ;) Innan det tog Hampus och jag in hästarna och nu ska vi titta på film :) Vet inte riktigt vad vi ska titta på men vi får se ;)

Träningen med Märta♥

Nu har vi precis kommit hem vi var nere hos grannarna till Stina och dom.

Det gick bra på träningen! :) Jag sa att jag ville träna på kombination med oxer in och räcke ut så Nina fixade iordning en sån och det gick jättebra! :) Vi hoppade även en linje med ett räcke och sen oxer. Det var tre galoppsprång mellan och allt gick bra. Vi tränade mycket på att jag skulle få ihop henne oså, och att jag skulle hålla om med benen samtidigt som jag håller i så att hon inte saktar av eller stannar eller så och det gick också jättebra :)

Påväg hem!

Påväg hem från en super bra träning! När vi kommer hem så blir det äta och sen duscha för vi ska åka och inviga nåt, vet inte vad ;) Men bloggar mer ikväll sen :)


Träning På G!

Mamma och Jossan kom och hämta mig vid halv 11. Så nu är vi påväg till Väderstad för att träna hos Nina :)
Det har varit jättekul hos Bella men jag har såklart saknat min lilla Märtis :*<3


Kvar hos Bella<3

Det blev en till natt hos Bella :D Så mamma och Jossan kommer och hämtar mig imorrn innan vi åker till Nina för att träna :) Så dom får packa och lasta Märta oså imorrn ;)
Nu ska vi hyra en film som vi ska titta på ikväll :)


Hemförd ikväll

Är jättetrött nu! Vi gick ju upp kl 5 imorse, och vi somnade inte så jättetidigt.
Ikväll kommer pappa och hämtar mig så jag åker ju hem ikväll. Imorgon ska vi och träna hos Nina kl 11:30 :)


Påväg hem från Skogslotten

Nu är vi påväg hem från Skogslotten och det har gått bra! :) Med Cladius gick hon nolla i båda klasserna och med Berry fick hon ett pet i först och nolla i andra :) Grattis Bella!<3
Grattis till Hanna Svensson också som vann L:C<3


Tävling med Bella

Imorse gick Bella och jag upp kl 5 :s Haha skapligt trötta var vi! ;) Nu är vi påväg till Skogslotten, för att Bella ska tävla med båda sina hästar :)<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3216146/images/2012/pic_200244112.jpg" class="image">


Ridtur i skogen

Igår åkte ju jag till Bella och vid 3 så åkte vi upp till stallet och då red vi en sväng i skogen :) Jag fick rida Bellas D-ponny Berry och det gick bra :) Bella red sin andra D-ponny Cladius :)


Väntar på bussen

Sitter och väntar på bussen med Matilda<3 Vi fick sluta 1,5 timme tidigare än vi brukar göra för våran lärare ve sjuk :p
Bella slutade kl 1 så jag åker in till stan och sen får vi se hur jag kommer till henne ;)<3


Inte min dag idag! ;)

Det är inte min dag idag! Först så vaknade jag inte av första alarmet men som tur var hade jag ställt flera ;) Sen kunde jag inte få igen väskan och nu när jag skulle cykla ner till bussen så ramlade väskan nästan av -.- När jag väl var klar och skulle börja cykla så var kl 6:35 och bussen går 6:40 :s Jag tror aldrig att jag cyklat så fort i hela mitt liv! :p


Längtar!<3

Ska försöka sova nu, mobilen ringer 5:45, Inte speciellt kul :s
Längtar till imorgon eftermiddag då jag får träffa saknade och underbara Bella :*<333


Engelska glosor

Kom på att jag måste plugga engelska glosor först innan jag packar oså, så jag får packa och fixa allt sen ;)



Bushäst♥

När jag skulle gå ut och rida förut, så gick jag ut på grusgången och får se Svarten så och äta på gräsmattan, haha han tyckte nog det var gott ;) Han hade smitit ut när Jossan skulle hämta Barbie från hagen, så han stod där och såg så nöjd ut ;)♥

Ridpasset med Märta♥

Förut var jag ute och red Märta. Det gick bra, vi red en sväng i skogen och en liten stund i paddocken. Precis när vi skulle börja rida, började det ju såklart att spöregna -.- Så både Märta och jag var dy blöta! Sen fick jag springa ner och hämta min cykel som stod nere vid vägen eftersom jag cyklade ner imorse :)

Packa till Bella<333

Nu har vi ätit så nu blir det packa för helgen eftersom jag ska till Bella. Hon kommer och möter upp mig med cykeln imorrn efter skolan. Jag sover troligtvis där till söndag och sen ska vi ju åka och träna. Efter att jag har packat oså blir det duschen och sen sova :)

Master Mind♥

Nu har jag precis bytt om och innan det var Isa här. Allt gick bra och nu ska jag ut och rida Märta♥ Det blir en skogstur :) Imorrn är Jossan ledig så jag har frågat om hon kan rida Märta då eftersom jag ska till Bella, så hon kanske ska göra det :)

Missade bussen :s

Efter skolan åkte jag in med bussen till busstreminalen med Linnéa. Jag skulle ta bussen hem men när jag kommer ner dit så ser jag att bussen precis åker -.- Så jag fick springa upp igen och ta bussen till farmor och farfar ;) Där åt jag och sen skjutsade dom mig till bussen som gick vid 4, så jag kom ju hem i alla fall :p Sen gick jag av bussen vid mammas jobb och sen åkte vi och hämtade Isa för att hon skulle komma och rida Darmona :)
Saknar er mina fina vänner :*<333

Trött!

Kom precis till skolan och sitter nu vid mitt skåp. Är så himla trött! Har inte ens orkat ta av mig jackan än :o Det är ju bara torsdag, veckan går så himla segt!!


Inget vettigt att säga!

Nu har jag fixat allt till imorrn så nu blir det läsa bok och sen sova. Imorrn får jag cykla ner till vägen och ta bussen till Godegård så jag hoppas att det inte regnar när jag ska cykla :p Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva om, det är lite tomt i huvudet just nu så godnatt!
image description
Älskar min underbara ponny♥♥

Bella i helgen♥

Nu har jag ätit så nu blir det dusch och sen packa gympa kläderna. Sen blir det väl att läsa bok eller nåt ;) Imorgon ska jag rida om det inte spöregnar :s På fredag åker jag till Bella<3 Sover nog troligtvis där till söndag :D<333 På lördag ska hon tävla i Skogslotten med hennes två hästa, så då får jag följa med och hjälpa henne lite kanske ;)
Men titta här vad jag hitta Bella ;D♥

Rubrik

Idag skulle jag ju ridit men jag struntar i det eftersom det regnar oså :/ Men nu ska jag i alla fall gå ut och fixa maten till hästarna :) Sen så få dom nog gå in eftersom det som sagt regnar. Sen blir det väl in och duscha oså :)

Märta♥

Nu har jag ätit och bytt om oså, så snart blir det ut och rida Märta♥ Det började precis regna tyvärr men det får gå ändå ;) Har inte haft några läxor den här veckan förutom att vi har glosor i engelska och tyska till fredag, så det kanske jag börjar med ikväll.

Ingen hoppträning idag

Sitter i bussen påväg hem. Känns som att den här veckan går as segt! Det är ju bara onsdag idag :o Men när jag kommer hem ska jag rida Märta. Tanken var att vi skulle hoppträna för Nina idag men det ska vi göra på söndag istället :)


Godnatt<3

Nu har jag duschat så nu ska jag gå och sova, för jag känner mig ganska trött just nu, men det kommer väl ändra på sig så fort jag har lagt mig :p
Men Godnatt, vi hörs imorrn! :)


Uteritt

Tog en uteritt med Märta i det fina vädret, pappa följde med och gick. Hon var pigg och tyckte det var roligt, men hon lyssnade mycket bättre den här gången än vad hon gjorde förra gången :)<3 Sen flyttade Hampus och jag äntligen studsmattan ;) Milla var ju här innan och det gick bra :)


Ridtur i solen♥

Milla åkte precis hem så nu är jag inne och har bytt byxor och hätat hjälmen. Så nu blir det ut och rida Märta i solen! Tror det blir en uteritt :)
image description

Skogstur?

Halv 5 kommer Milla och efter det ska jag troligtvis rida ut i skogen med Märta :) Jossan kanske följer med med Barbie. Jag tänkte att jag skulle ta det lite lugnt idag eftersom det är hoppträning imorgon :)<3



Hemma tidigt

Kom hem från skolan med tidiga bussen för att Matildas farmor var så snäll och skjutsade oss till bussen :) Men jag kom hem vid halv 3 ungefär och då gav jag hästarna mat ute och efter gick jag in och åt. Nu har jag äntligen lyckats sätta in en bildlänk, haha ;) Tog ett tag innan jag fatta men men :p
image description

Bussen

Sitter i bussen påväg till skolan, mamma skjutsade ner Jossan och mig till Godegård :) Slutar ju tidigt idag och då ska jag hem och rida innan Milla kommer :)


Misslyckades ;)

Nu har jag precis ätit så nu blir det duschen. Jossan och jag har även bakat men det blev ganska misslyckat så ni får inte någon bild på det ;) Imorrn slutar vi tidigt och då ska jag och Matilda försöka hinna med tidiga bussen så vi får springa! ;) För Lotta kunde tyvärr inte hämta oss imorrn.

Kaninerna

Nu har jag precis kommit in från stallet. Först red jag Märta och allt gick bra :) Vi red ett markarbetspass och hon lyssnade bra, gick fint i form och trampade under sig bra :) Vi red mycket på en volt så att hon skulle bli mjuk oså och i slutet var hon riktigt mjuk och fin :)♥ Sen fixade jag maten till hästarna och nu ska jag gå ut till stallet igen och fixa mat till kaninerna oså :)
image description

Märtis♥

Nu har jag precis kommit hem så nu blir det byta om och sen ut och rida Märtis♥ Har inga läxor idag och inget annat att göra så om jag hinner följer jag nog med och kollar när Hampus tränar fotboll :)

Dusch

Nu har jag och Jossan varit ute och tagit in hästarna och innan det åt vi. Nu ska jag gå upp och duscha och sen läsa och sen blir det väl att sova när jag blir trött :p
image description

8-1

Nu har jag precis kommit in från stallet. Stina och Ella har ju varit här och innan det var vi och tittade när Hampus och hans lag spelade fotbollsmatch. Jag kunde tyvärr bara se halva och när jag åkte stod det 4-0 till Hampus lag och sen vann dom med 8-1 så Hampus ju såklart jättenöjd! :)
image description

Fotboll!

Nu ska jag gå upp och byta om och sen blir det att åka och titta på Hampus och hans lag när dom spelar fotbollsmatch :) Hampus och jag har fortfarande inte flyttat studsmattan för vi har inte hunnit det :p Men det får vi väl göra någon dag ;) Efter matchen ska ju Stina och Ella komma och rida och sen blir det att fixa och duscha oså till imorogn. Jag tror inte att jag kommer hinna se hela matchen utan vi åker nog när halva matchen har gått, för Stina och Ellas föräldrar ville det :p

Hoppat med Märta♥

Nu har jag precis ätit och innan det så var jag ute och red Märta. Först red jag fram och hon gick jättefint i form! Sen skulle jag hoppa och mamma skulle hjälpa mig med att höja oså, och allt gick super! Först hoppade vi fram på två olika räcken och hon hoppade bra. Sen hoppade vi en kombination med oxer in och räcke ut, som jag sa att jag skulle träna på. Det gick jätte bra och båda hindren låg på ca 105 cm, så jag är jättenöjd med henne :D<3 Hon har ju stannat några gånger på tävling när det har varit oxer in och räcke ut bara för att jag fegar ur lite och håller inte om med benen tillräckligt. Men på nästa tävling om det är en sån kombination ska jag verkligen försöka att hålla om med benen och inte fega ur :)
Jag tror att det här är från L:An (100cm) i Tollstad, och ni ser ju att hon inte har några problem med höjden utan det är bara jag som måste bättra mig :)♥

Ont i armarna och ryggen :s

Aj har ont i armarna och ryggen sen vi krattade löv igår :s Hoppas att det går över snart, men nu ska jag gå och sätta ihop tränset och rida oså så vi hörs senare idag! :D
image description

Sätta ihop tränset

Jag gick upp vid halv 10 och nu har jag ätit frukost så nu blir det att gå ut till stallet och rida Märta<3 Det blir nog mest markarbete men sen i slutet så ska jag fråga om jag får hoppa lite :) Men först så måste jag gå ner i källaren och sätta ihop tränset som jag ska ha idag. När jag har ridit så ska jag och Hampus flytta studsmattan för vi orkade inte göra det igår ;) Vi kommer nog hoppa också och då tar jag med mig kameran :)

Hoppa studsmatta

Nu så ska Hampus och jag gå ut och flytta studsmattan och sen kommer vi nog hoppa ett tag också ;) Tar kanske med mig min kamera ut så det blir kanske lite bilder ikväll. Jag har ju inte photo shop tyvärr så mina bilder som jag lägger ut på bloggen kanske inte är så fina men det syns ju i alla fall vad det är på bilderna ;)
Klassresan i 6:an ;)

DGIF

Imorgon så ska jag rida Märta på förmiddagen och sen ska jag åka och kolla på Hampus och hans lag när dom spelar fotbollsmatch. Sen kommer Stina och Ella och rider efteråt för dom hunde inte komma på tisdag :) Hampus match börjar kl 4 och sen blir det väl fullt upp med Stina och Ella och sen med att fixa i stallet och allt för skolan på måndag. Så imorgon blir det ganska mycket att göra :) Jag älskar när det är så för det är så tråkigt när man inte har något att göra ;)
Saknar att få spela fotboll i DGIF med alla er!<3 En del av er träffade jag bara just då ,så nu träffas vi ju inte överhuvudtaget tyvärr :(<3
För er som inte vet så fick vårat lag lägga ner för att vi inte hade tillräckligt med spelare :/

Pigg pålle!

Jag kom in från stallet för en stund sen och det gick inte så jätte bra idag när jag red Märta. Jag hade vanliga bettet på henne och så red vi i skogen och då blev hon så himla pigg! Så jag kunde inte hålla i henne knappt, så hon gick ju aldelles för fort! Men sen i slutet så lugnade hon ner sig och då gick hon fint i form oså. Men det var lite korkat av mig att ha vanliga bettet på henne, för jag vet ju att hon är pigg i skogen, men idag var hon extremt pigg! Men som sagt så var det väldigt dumt av mig, men jag hade inte det andra tränset ute i stallet och så var det inte ihoppsatt eftersom jag smörjde det för några dagar sen, men men det blir nog bättre nästa gång :) Men hon tyckte ju i alla fall att det var jätte kul ;)<3
♥♥♥

Märta♥

Nu har jag precis kommit hem från DGIF så nu blir det ut och rida Märta :) Såg att hon var väldigt skitig så det tar väl troligtvis ett tag att borsta rent henne :s Hon får nog ett markarbets pass sen :)
Foto: Julia

DGIF

Hann inte skriva mer i förra inlägget för vi skulle precis åka till DGIF då :) Vi har haft städdag så jag har krattat löv hela dagen ;) Hampus och hans lag har tränat fotboll. Men sen när jag kommer hem så ska jag rida Märta :)<3


Frukost

Jag gick upp vid 9 och nu har jag ätit frukost.

När jag hör din röst♥

Vid halv 8 så gick mamma och jag ut och fixade maten till hästarna och sen tog vi in dom. Vi bytte täcken på Märta och Barbie (Darmona och svarten hade inga) och sen skrapade jag av vatten och torkade alla hästarna. Jag försökte borsta av så mycket lera som möjligt på benen och så torkade jag och flätade allas svansar :) Sen gick jag in och åt och sen duscha jag så nu ska jag gå och lägga mig och läsa för jag är trött ;)
Foto: Julia

Sommar!♥

Nu kom jag precis hem från skolan. Var inne på en affär medans jag väntade på bussen, och gjorde en ekonomi läxa  där man skulle jämföra priser ;) Det var lite pinsamt att gå och skriva ner olika priser oså ;) Men nu är jag i alla fall hemma så jag ska byta om och sen gå ut och kolla om det är mockat oså i stallet. Jag rider nog troligtvis inte idag eftersom det snöar :s Men om det inte blir bättre väder i helgen så får jag väl rida ändå ;) Vill verkligen att det ska sluta snöa oså så att det kan bli sommar någon gång!♥
Foto: Julia

Märta får vila ♥

Förut så var ju Isa här och hon fick rida en sväng i skogen med Darmona och det gick bra :) När hon hade åkt hem så fixade jag maten till hästarna oså. Sen gick jag in och smörjde tränset och sen har jag inte gjort något mer. Sen ska jag plugga på engelska och tyska glosorna och sen duscha och fixa till imorgon oså :) Märta får vila idag så jag rider nog henne imorrn♥
Foto: Julia

Isa

Idag så har jag inte gjort så mycket, utan bara tagit det lugnt när jag kom hem. Nu ska jag snart gå ut till stallet för att Isa kommer :)

I Will Love You Forever! ♥

Idag så har det varit fullt upp och därför har det inte blivit någon bra uppdatering. För när jag kom hem så gav jag hästarna mat och sen gick jag in och åt själv. Sen kom Stina och då gick vi ut och red, och sen in och åt och sen har jag inte hunnit något mer :)
image description

Ridit Märta ♥

Förut så red jag Märta och Stina red Darmona :) Stina var jätteduktig och galopperade och hoppade lite :) Dock var det ju inte så högt eftersom hon bara är 6 år och jag vill inte att hon ska bli rädd oså. Jag red Märta och det gick bra! Hon gick väldigt fint i form och på slutet så hoppade vi lite och det gick också bra :) Vi hoppade på ett räcke som var ungefär 80 cm, inte så högt men hon hoppade riktigt fint ♥

Dusch

Nu har precis Stina åkt hem och vi har ätit, så snart ska jag packa gympakläderna och sen duscha. Ska även plugga lite på engelska och tyska glosorna :)

Märta<3

Nu har jag precis kommit hem från skolan, så nu ska jag byta om och sen ge hästarna mat ute :) När dom har ätit klart ska jag rida om det inte börjar regna, för det ser ut som om det kommer göra det när som helst :s Sen kommer ju Stina vid halv 6 ungefär :)

Prmanentat hår

Jag har ju permanentat mitt hår, och ibland så är det lite jobbigt faktiskt. För på morgonen eller mitt på dagen när jag inte har gjort något med det så är det nästan helt platt. Så för att få det lockigt så måste jag blöta det och "fluffa" upp det med en handduk. Så man måste göra lite med det för att det ska vara lockigt och fint. Men när man duschar så blir det lockigt, så jag funderar på om jag ska börja duscha på morgonen istället för på kvällen, men då måste jag ju gå upp ännu tidigare och det orkar jag inte ;)  Men jag är super nöjd med mitt hår ändå såklart! :D



Varm dusch!

Nu har jag precis ätit så nu blir det en varm dusch och sen titta på nån film. Vet inte vilken jag vill se men det får jag kolla sen efter att jag har duschat klart :) Fryser så himla mycket men är väldigt varm, så jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk! :s

Äta snart

Just nu sitter jag hos farmor och farfar och ska snart äta. Jag åkte buss in till Motala bussterminal och sen hämtade farfar mig där och så åkte vi hem till dom. Senare sen så ska jag duscha och sen blir det väl någon film och sen sova :) Imorgon slutar jag tio i 2 och då ska jag åka hem med bussen (som vanligt 14:40) och när jag kommer hem så ska jag rida Märta<3 Jag hatar verkligen att det inte går så många bussar hem! Man måste ju sitta och vänta så länge jämt :/
image description

Master Mind<3

När Stina hade åkt hem så gick jag ut och red Märta<3 Vi red ett dressyr pass och hon gick så fint! Jag är väldigt nöjd med henne! :) Hon trampade under sig riktigt bra och gick fint i form. Jag red mycket på en volt och försökte få henne att inte "springa" iväg för att hon inte riktigt orkar än, och det gick bra. Hon lyssnade och kunde både öka och minska väldigt mycket :)
image description

Hoppning med Stina och Ella

När Stina och Ella red så fick dom hoppa, inte så högt men dom tyckte det var lite svårt ändå eftersom det var lite svängar oså, och då tyckte dom att det var svårt att rida rätt väg ;) Dom fick hoppa en bana och dom var jätte duktiga. Ella red Darmona och Stian Svarten :) Sen så skulle ju Stina ha stannat kvar en stund men hennes pappa kom ganska snart så då blev hon inte så glad ;)
image description

Kingsland ridbyxor

Tänkte göra ett inlägg om mina vita kingsland ridbyxor som jag köpte för ca en vecka sedan ;) Jag tävlade ju i dom i helgen och jag tycker att dom är grymt sköna att rida i oså och så tycker jag att dom är snygga faktiskt :) Dom är inte alls stela oså som en del ridbyxor är utan jag älskar dom verkligen! Ångrar verkligen inte att jag köpte dom såhär i efterhand, dock är dom ju ganska dyra :/ Men det var det värt :) Kan verkligen rekommendera dom :)

Ta in hästarna

Nu kommer Stian och Ella snart så jag ska gå och ta in hästarna :)


Rida Märta<3

Nu kom jag precis hem från skolan :) Så nu ska jag springa upp till rummet och byta om och sen kommer Stina och Ella :) Stina ska ju stanna en stund efter ridningen och då ska jag rida :) Milla kunde inte komma idag så då tänkte jag passa på att själv rida :) Sen kanske jag tar bussen in till farmor och farfar om jag hinner med den :)

Börjar snart

Kom precis till skolan och om 20 min börjar vi, känner mig väldigt trött men vi slutar ju tidigt idag i alla fall :)


Stina och Ella<3

Nu har jag precis kommit ut ur duschen så nu blir det att läsa bok och sen sova så att man orkar upp imorgon :/ Imorgon slutar jag ju tio över ett och då kommer Lotta och hämtar mig i skolan och sen kommer Stina och Ella och rider :) Jag vet inte om Milla kommer, jag ska skicka ett sms och se vad dom säger :) Men efter att Stina och Ella ridit klart så ska Stina stanna kvar här, jag vet inte hur länge men det märks ;)
Bilden är lite gammal men det får duga :)

Duschen nästa!

Oj oj, idag har det varit väldigt dålig uppdatering, men det är för att jag har tittat på när Hampus och hans lag tränat fotboll. Blir så himla sugen på att börja! Så nu ska jag göra något åt det och börja i nåt lag :D När jag kom hem gick jag in i stallet och sa godnatt till hästarna<3 Men nu har jag ätit så jag ska gå upp och duscha :) Sen blir det boken och sen sova, så godnatt! :)

Titta på fotboll

Imorse så var jag ju självklart trött oså och jag kände verkligen inte för att gå till skolan! Det här är den längsta dagen också, men nu är jag i alla fall hemma ;) Jag tänkte att jag skulle skritta Märta lite men eftersom det var tävling igår så tycker inte jag att det gör något om hästen får vila dagen efter :) Istället följer jag med lillebror och tittar när han spelar fotboll :)
Bilder från tävlingen!
Tagna av Jenny Gormér, tack! :)<3
Duktig Märta :D<3

Ebba och Klara hos Farmor och Farfar<333

Nu sitter jag här med Klara och Ebba (mina kusiner) och snart ska jag gå och duscha och sen ska vi titta på "Ramona and Beazus" :D<333

Klara?

Eftersom det är skola imorrn så måste jag ju gå och lägga mig lite tidigare ikväll :/ Men jag är hos farmor och farfar så jag slipper gå upp så tidigt :p Men nu ska jag ringa till Klara och se om hon vill/kan komma 


Tävling

Märta var så duktig idag! I L:B så flöt det på riktigt bra! Det var en A0:A0. Omhoppningen kändes också riktigt bra! Vi gjorde några svängar som var ganska snäva och det blev en andra plats :D<3

L:A var en A1:A. Det blev lite konstigt för att när jag skulle hoppa oxern på framhoppningen så ropade dom att jag snart skulle in på banan, så då blev jag lite stressad och troligtvis så kände Märta av det så hon stannade. Men sen kom vi på det en gång till och då hoppade hon :) När jag kom in på banan så gick allt jättebra tills vi kom till fyran som var en kombination, jag kände att vi kom helt fel men vi var så nära så jag kunde inte göra något, så det blev ett stopp. Jag tror att jag är lite rädd för att hoppa kombinationer eftersom vi har fått stopp på tävling på kombination två gånger nu, så det ska jag träna på så att det går ännu bättre på tävlingar! Efter stoppet så hoppade Märta jätte bra, så det är ju inga problem för henne, men sen så gick det lite för fort så det blev ett pet på sexan men sen så gick det bra :) Det blev inte riktigt något flyt i L:A så det blev lite konstiga hopp, men Märta var jätteduktig


Tagga! :D

Nu sitter vi i bilen påväg till Tollstad, Märta och Barbie är ju också med såklart ;) Jag ska hoppa en L:B och en L:A :) Så jag hoppas att det går bra såklart! :D<3


Fodra hästarna

Godmorgon! Nu blir det ut till stallet och fodra hästarna och fixa lite inför tävling. Tävlingen börjar kl 9 men eftersom vi inte ska hoppa första klassen så åker vi vid 8 så att vi är där vid 9 :)


Tvätta hästarna

Nu har jag satt ihop tränset och ska gå ner i källaren och hämta sadeln och sadelgjorden och sen gå ut och byta schabrak. Jossan och jag ska även tvätta hästarnas ben och svansar, men vi kan inte tvätta hela dom eftersom vi inte har varmvatten i stallet och för att vi inte har någon spolspilta :/ Men vi brukar ta med hinkar med varmvatten innifrån och tvätta dom med, för annars blir det så kallt :s Men jag skulle väldigt gärna vilja ha varmvatten i stallet istället för att bära hinkar fram och tillbaka :/
Imorgon blir det nya ridbyxorna och nya stövlarna :D

Bilder

Här kommer bilder på stövlarna och annat som jag köpt den här veckan på Sharpman :)
Sporrskydd så att inte nya stövlarna ska få repor.

Grimma till Märta.

Skosulor.
Och bäst av allt, stövlarna :D
Tack så jätte mycket mamma och pappa för stövlarna, ni är bäst!<3

Nya stövlar! :D

Nu är mamma, pappa och jag påväg hem. Vi köpte stövlarna och skosulor på Sharpman och sen åkte vi och hälsade på mammas faster som inte mår så bra :/ Ikväll kommer jag att lägga upp bilder på det jag köpte på Sharpman när jag och Hanna var där och vad jag köpte idag :) När vi var där idag så frågade jag även om min hjälm som klämmer på min panna, så vi fick ett nummer som vi skulle ringa till och se vad vi ska göra med den :) Som sagt ska jag plocka in allt i transporten när jag kommer hem. Jag måste även sätta ihop tränset som jag smörjde igår. Jag tvättade även benskydden och smörjde sadel+sadelgjord så det mesta är klart :)
Bilden är väldigt dålig, den är mycket svartare oså i verkligheten, men det får duga :p Det är en jw hjälm, vet inte om det syns så bra på bilden ;)


Fixa för tävling<3

När jag kommer hem så ska jag fixa iordning till tävlingen imorrn, byts schabrak och packa in allt i transporten :)


Borstade Märta

Innan jag gick ut till stallet förut idag så tittade jag på startlistan tills imorrn oså, det såg ganska bra ut fast det var inte så mycket starter :/ Men det blir nog bra ändå :) När jag kom ut till stallet så hade Jossan och mamma nästan mockat klart så jag fick fixa maten till hästarna, och sen tog jag in Märta och borstade och tittade igenom henne så att allt såg bra ut, och det gjorde det :)


Tack!<3

Förut idag så ringde dom från Sharpman och sa att mina stövlar som vi beställt har kommit :D Så nu sitter jag i bilen påväg dit eftersom jag behöver ett par stövlar till tävlingen imorrn :) Tack så jättemycket mamma och pappa för att ni skjutsar och ställer upp för oss!<3


Ut till stallet

Igår innan jag gick och la mig, så var jag jätte trött! Sen när jag väl skulle försöka sova så kunde jag inte det, så jag låg och läste min bok tills klockan var tre. Då kände jag mig trött igen så då somnade jag. Så imorse vaknade jag inte förrän halv 11. Men nu ska jag borsta tänderna och sen gå ut och mocka, fixa maten till hästarna och packa in alla saker i transporten oså :) Idag tänkte jag inte rida utan jag ska nog bara gå lite med henne för att se så att hon är okej :) Eller så rider jag en liten sväng med Jossan i skogen, jag har inte bestämt mig riktigt än :)


Godnatt!

Vi ungefär sju ikväll så gick Jossan och jag ut och fixade maten till hästarna och sen tog vi in dom och bytte täcken oså. Sen gick vi in och tittade klart på Vampire diaries :) Sen kom mamma och pappa hem och då åt vi och sen dess har jag mest tittat på Tv oså :) Men nu är jag trött så nu ska jag gå och lägga mig, godnatt! :)

Vampire diaries

Ikväll har jag smörjt alla sakerna och tvättat benskydden till söndag då det är tävling i tollstad :) Nu blir det Vampire diaries och sen och fixa maten till hästarna :)

I Love You <3

Förut så red jag Darmona och Märta och det gick bra!
Märta fick ett markarbets pass och hon var jätte duktig! Hon gick riktigt fint och lyssnade riktigt bra<3
Darmona hoppade jag och det gick också bra! Hon var jätte duktig och hoppade riktigt bra<3 Hon var faktiskt pigg och ville framåt så jag tror att hon tyckte det var kul :) Vi hoppade ungefär 1m så jag är riktigt nöjd med henne!
Jag älskar verkligen mina små änglar :*<33
:*<33

Godmorgon

Vaknade vid halv 10 idag och nu ska jag äta frukost. Sen blir det ut och rida Märta<3 och sen mocka och fixa maten till hästarna :/ Rider nog min lilla häst sen också eftersom jag inte ska göra något annat idag :) Märta får bara ett markarbets pass och Darmona ska jag hoppa lite med<3


Godnatt

Nu har jag precis kommit in från stallet och ska snart äta :) Jag red Märta och det var nästan helt ljust så jag hoppade lite och det gick jätte bra! Det kändes riktigt bra och Märta var jätte duktig :D<3 Vi hoppade på ett räcke och sen på studsen med räcke ut. I sommar så vill jag fixa iordning lite nya hinder och så :) Men nu ska jag gå och äta, duscha och sen ska jag lägga mig och läsa min bok :) Är verkligen jätte trött ikväll så jag somnar nog fort sen ;)

Mobilinlägg

Idag har det nästan bara blivit mobilinlägg och därför är det inte så mycket bilder idag, men det blir bättre när jag kommer hem! :)


Farmor och farfar

Just nu sitter jag hos farmor och farfar och snart så ska vi åka och hämta pappa i Sjökumla, och sen ska vi åka hem. Om det hinner bli mörkt innan jag sitter på Märta så blir det såklart ingen hoppning, fast om det är ljust så ska jag hoppa några språng :)


Åka hem :/

Nu har Hanna och jag varit i stallet och nu vet vi inte vad vi ska göra :p Kl 18 så ska jag åka hem. Farfar skjutsar hem mig. Egentligen så var det meningen att Hanna skulle följa med hem men eftersom pappa är sjuk så går inte det tyvärr :( Men när jag kommer hem så ska jag i alla fall rida Märta, det kanske blir lite hoppning bara för att det ska kännas bra inför tävlingen :)


Stallet

Förut idag så var vi ju på sharpman och jag köpte en grimma till Märta som hon kan ha i hagen, och sporrskydd så att inte sporrarna ska förstöra stövlarna, som jag snart ska köpa :) Ni får bilder på sakerna när jag kommer hem. Men nu så har vi precis ätit så vi ska åka upp till stallet och sen så ska jag åka buss hem från Motala.

Sharpman

Nu åker jag och Hanna en sväng till Sharpman, kanske får med mig något hem :)


Sova

Nu ska Hanna och jag gå och sova ;) Båda är jättetrötta så vi somnar nog ganska fort. Imorgon så ska jag åka hem och rida Märta eftersom det är tävling i helgen :) Men innan jag åker hem så ska vi troligtvis åka till Sharpman :)


Shopping med Hanna i Linköping

Idag så har jag och Hanna varit i Linköping, och därför har jag inte hunnit blogga och när vi kom hem så åkte vi till stallet :) Jag är jättenöjd med det jag köpte! :)


Ansiktsmask ;)

Foundationborste.

Foundation.

Microfibersvamp till hästarna.

Två toppar.
Jag köpte inte jeansen för att dom var för långa och då såg det inte lika snyggt ut :)


Linköping

Igår så åkte jag till Hanna med bussen, så jag kom till henne vid halv 9. Nu så ska vi äta frukost och sen åka till Linköping :) Jag ska köpa jeansen som jag har lagt upp bild på :)

Weii!

Nu så har jag äntligen en header! Hanna har varit snäll och gjort den åt mig och Kajsa har gjort bakrunden :D Om ni inte ser den så tryck på "F5".

Tack så mycket Hanna och Kajsa! :)


Åka till Hanna?<333

Ikväll ska jag kanske till Hanna, jag åker troligtvis bussen till Motala och sen byter jag buss som sedan går till Vadstena :) Men om jag inte åker ikväll så åker jag dit imorogn i alla fall :) Nu ska jag gå och smörja min sadel och mina träns :)

Seg Darmona ;)

Jossan hade mockat, så efter att Milla åkt hem så fick jag fixa maten till hästarna. Jossan tog ut hästarna när Milla kom så nu är dom ute. Det gick bra med Milla, fast Darmona var lite seg ;)

Milla snart

Nu har jag precis kommit in från stallet. Hästarna har fått stå inne hela dagen för att det är så dåligt väder! Fast alla har ju blivit ridna så dom har rört på sig och just nu så står dom och äter hö :) Märta gick riktigt bra idag! Hon lyssnade jätte bra och gick fint. Jag hade vanliga bettet och hon gick jätte bra i skritten och traven men sen i galoppen blev hon lite för pigg så då blev hon lite stark, fast hon lugnade ner sig sen :) I slutet tränade vi mycket på att hon skulle lyssna oså, så jag hade bom som hon skulle stanna framför och sen backa och sen gå över. Vi tränade även på att galoppera, stanna och sen galopp igen och det blev ett jätte bra pass idag, för hon lyssnade jätte bra!<3 Stina och Ella gick det också jätte bra för, och snart kommer Milla så jag ska gå och äta lite innan hon kommer :)

Ut och rida i regnet

Usch, regn idag igen! :/ Inget jag gillar speciellt mycket... Men nu ska jag gå ut och rida för sen kommer Stina och Ella kl 2 och sen Milla kl halv 5. Sen blir det nog troligtvis en springrunda :) Så idag kanske det inte blir så jätte bra uppdatering eftersom det är rätt fullt upp :) Märta ska få ett dressyr/markarbets pass idag och imorgon får hon vila, för jag ska troligtvis till Hanna då :D<333
Jag ska troligtvis köpa dom här imorgon :D

Springa

Nu ger jag mig ut i regnet och springer!


Regn :s

Nu ska jag gå och göra situps ;) Får se om jag springer sen, för just nu spöregnar det, och är kallt ute! :s
En kompis hittade den här bilden från 6-års ;) Kan ni gissa vem som är jag? ;D

Träningen

Nu har jag precis ätit, och innan det så var Nina här. Hon kom vid 12 och då ryckte hon Barbies man, och sen körde vi ett dressyr pass och lite hoppning på slutet. Märta var jätte fin! Vi jobbade mycket på en volt med att öka och minska oså. Vi tränade mycket på att jag skulle få tag på Märta lite bättre så att hon inte gör som hon vill, för när hon tycker att det blir lite jobbigt försöker hon slippa undan ;) Men jag tyckte att det gick bra och att jag fick tag på henne mycket bättre än vad jag har gjort innan :) När vi hoppade så gick det också bra, vi hoppade en studs på volt och sen en studs och räcke ut och sen sista var bara ett vanligt räcke. Så vi hoppade det som en liten bana. 1. Studs på volt 2. Studs med räcke ut 3. Vanligt räcke. Det gick jätte bra och i slutet så fick vi till några jätte fina hopp! :)
Min fina lilla ängel!<3

Ridskor till salu!

Nu ska jag gå ut och fixa lite i stallet, för snart kommer Nina.

Har ett par ridskor storlek 33 till salu, om någon är intresserad eller vet någon som är intresserad, så kan ni klicka HÄR

Dressyr träning

Nu har jag precis ätit frukost och snart kommer Nina. Hon ska hjälpa oss att rycka Barbies man, för den är jätte tjock! Och sen ska hon träna oss. Men som jag sa igår så blir det nog mest dressyr och bara lite hoppning :)

Läsa bok

Nu har jag borstat tänderna och ska gå och lägga mig och läsa min bok. Känner mig faktiskt trött, så imorgon kommer jag väl vakna tidigt bara för att jag går och lägger mig ganska tidigt :s Innan jag borstade tänderna gjorde jag 30 armhävningar och 30 situps. Det var väldigt jobbigt! Hampus ska få spela på min mobil ikväll och sen imorgon så mycket han vill och det skulle jag få 50 kr för, sa han ;)

Kvällen

Kvällen hos farmor och farfar var rolig. Jag, Klara, Hampus och Robin gick ner till lekparken med Alva (2år) och hon tyckte att det var jätte kul! Hon är så rolig eftersom hon pratar så mycket nu, fast hon säger mest enstaka ord ;) Men i alla fall så fick vi följa med henne överallt och göra som hon sa för annars blev hon arg ;) Klara och jag ville sova där och även Hampus och robin frågade om dom fick sova där, men eftersom Nina kanske kommer imorgon så blev det inte så, så ingen sov över, så det får vi ta en annan gång :) Robin är Klaras lillebror och Hampus är ju min lillebror, men det visste ni kanske redan ;p Jag fick även 200kr av Alva och hennes familj :D

Hemma

Nu har vi precis kommit hem från farmor och farfar. Vi åkte förbi Hugo och deras stall på hemvägen så vi gick in och kollade på deras stall. Men nu blir det ju såklart ingen springrunda eftersom det nästan är mörkt ute. Men jag tänkte att jag ska göra situps och armhävningar :) Imorgon kommer troligtvis Nina hit och tränar oss. Det blir troligtvis dressyr och kanske lite hoppning :) Men det är inte säkert att hon ska komma, om det blir oväder så skulle hon inte komma, så jag hoppas att det blir bra väder! :)

Nästan klar

Nu har jag ätit och fixat mig lite men jag har inte sminkat mig än så det ska jag gå och göra nu :) Jag hjälpte även Jossan med att fixa hennes hår förut. Blir nog inte så bra uppdatering nu ikväll, kanske blir något inlägg när jag är hos farmor och farfar, och sen troligtvis något när jag kommer hem. Jag hade tänkt att jag skulle hinna springa idag men det hann jag inte, så om vi inte kommer hem för sent så ska jag göra det då. Har inte sprungit på två dagar nu så jag måste springa imorgon i alla fall. Jag känner att jag vill förbättra min kondition ganska mycket mer, och därför försöker jag springa så ofta som möjligt! :)
Vill verkligen ha en sån här! Dom verkar väldigt sköna! ;)

Uteritt

Nu har jag precis kommit in från stallet. Jossan och jag red Barbie och Märta i skogen, ganska lång runda och det gick bra. Båda var pigga som vanligt och Märta var helt galen, så det slutade med att både jag och hon var blöta för att hon sprang på alla grenar ;) Men nu så ska jag gå upp coh duscha och sen fixa iordning mig för "kalas" :) Jossan ville låna min volymtång så jag ska hjälpa henne med att fixa hennes hår också :)
Kan verkligen rekommendera den här! Håret blir jätte fluffigt och jag som i vanliga fall har väldigt platt hår, syns det väldigt tydligt på!

Godmorgon!

Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen ska jag rida Märta, och troligtvis springa :) I eftermiddag ska vi åka till farmor och farfar för att fira mig, Alva och farmor för att vi har fyllt år :) Vi ska vara där kl: 4 så jag får se om jag hinner springa något, men det gör jag nog! :)


Chokladbollar


Baka chokladbollar!

Nu har jag precis ätit och innan det var jag ute och red :) Jag hade vanliga bettet på henne idag och då blir hon ganska stark, så hon stretade emot i början, och ville helst slippa undan, men sen så jobbade vi mycket i skritten och när hon gick bra där gjorde vi likadant i traven osv, och då gick hon riktigt bra tillslut! Hon blir lite för stark för att hon inte riktigt orkar, för att hon inte är så musklad just nu, men det försöker vi jobba med :) Men nu ska jag baka chokladbollar och sen blir det väl någon film eller nåt. Jag tänkte titta på Harry Potter men pappa tittar på golf, så jag får väl titta i köket när jag bakar ;)

Ut och rida<3

Nu ska jag gå upp till mitt rum och byta om, sen blir det ut och rida Märta<3 Sen blir det nog att springa en sväng :)
image description

Shoppinglistan

  • Ridstövlar
  • Vita ridbyxor
  • Tävlingsskjorta
  • Ridbyxor
  • Svarta jeans
  • One piece
  • Bikini
Ridstövlarna ska vi ju köpa så fort dom får hem dom, och någon gång i veckan så ska jag troligtvis köpa jeansen :) Och tävlingskjortaskjorta och vanliga ridbyxor ska jag köpa när vi är i ullared ;) Sen är det inte så mycket mer saker kvar :D Köper kanske bikini i ullared också om jag hittar någon fin där :)

Sharpman!

Nu har vi precis kommit hem från sharpman, och vi fick med oss lite grejer hem. Jossan övningskörde hem, jag var lite nervös fast hon var duktig :) Vi stannade på mc donalds på vägen hem och åt och så köpte alla förutom mamma glass ;) Jossan köpte vita JW ridbyxor och svarta ridstövlar och jag köpte vita kingsland ridbyxor och så beställde jag ridstövlarna som jag la upp bild på :) Dom hade inte den storleken som jag skulle ha på stövlarna. Jag provade mountain horse ridbyxorna också, fast jag tyckte att dom hade konstig passform :s 150 satt för tajt men i midjan lite för löst, 160 satt inte alls tajt och var jätte stor i midjan. Jag provade även andra ridbyxor fast dom passade inte heller, antingen var dom för stora, för små eller något konstigt i midjan :s Men sen så provade jag kingsland ridbyxorna, och jag tyckte att dom var skönast, men självklart så skulle dom vara dom dyraste av dom jag testade! Så först så ville jag inte köpa dom för att jag tyckte att det var lite dyrt för ett par ridbyxor, fast jag hade 20% rabatt och 100 kr på presentkort, så dom blev lite billigare i alla fall, så jag köpte dom sen ändå :) Jag tyckte att dom var väldigt snygga och jätte sköna, så jag är nöjd med dom!

Ridbyxorna


Mot sharpman!

Nu blir det sharpman med alla i familjen förutom Hampus! Sen blir det hem och rida Märtis! :D<3


Film?

Nu har Markus och hans familj precis åkt hem, så nu ska vi plocka undan och sen blir det nog sängen och kanske någon film :) Dom kom ungefär vid halv 7 och vi har haft kul. Imorgon så ska jag försöka gå upp ungefär vid 9 så att jag inte går upp för sent, för idag så gick jag inte upp förrän 11 :s Jag tycker inte att det är så bra när jag sover så länge för då hinner jag inte alltid med allt jag ska göra, men det är ju väldigt skönt ;)

Dåligt väder! :(

Idag så har jag inte ridit Märta eftersom jag inte har hunnit för att vi har städat oså. Men imorrn så kommer jag troligtvis göra det om vi inte ska göra något. Men idag hade jag nog ändå inte ridit eftersom det är så dåligt väder och vi har inget ridhus eller så i närheten :s Men nu så ska jag nog gå och hjälpa till med maten, baka och sen blir det duschen och fixa sig oså :)

Sharpman på lovet!

Jag behöver köpa lite nya ridgrejer så någon dag på lovet så ska mamma, jag och Jossan åka till sharpman. Det är andra saker som jag vill köpa som jag inte har pengar till just nu, men här kommer det jag ska köpa när vi är på sharpman och saker som jag vill köpa när jag får pengar till det :) (Sakerna med stjärnor ska jag köpa när vi är på sharpman nästa gång) :)
  • Ridstövlar*
  • Tävlingsridbyxor*
  • Tävlingskjorta
  • Ridbyxor
  • Svarta jeans
  • One piece
  • Bikini
Bilder på några av sakerna som jag vill köpa:
Ridstövlar
Tävlingsridbyxor
Jeans

One piece

Men jag kommer nog inte köpa allt! ;)

Klart!

Nu har jag precis ätit och innan det så fixade jag till i mitt rum och dammsög hela undervåningen så nu är det klart i alla fall! Men jag ska väl hjälpa till med maten sen och så ska Jossan och jag baka kladdkaka sen :)

:)


Städa

Idag kommer det troligtvis inte bli så bra uppdatering eftersom vi ska ha gäster ikväll, men jag ska försöka göra lite inlägg innan dom kommer :) Men nu har jag i alla fall hjälpt mamma att städa lite så nu väntar jag på att hon ska bli klar med dammsugaren så att jag kan fixa till lite i mitt rum. Jag sa ju att jag skulle göra det igår fast det orkade jag inte sen, så jag ska göra det nu ;)
Hittade en bild på Selma när hon var liten<3

Mitt drömstall!

Satt och sökte lite på hur jag vill att mitt drömstall ska se ut.
Såhär ungefär: Stort och ljust stall, mycket fönster som dom kan titta ut genom, stor sadelkammare, stor foderkammare, stort och ljust ridhus och stor utebana med belysning, stora boxar och spolspilta.
Bilder på mitt drömstall!
Självklart massor med fina hinder också!




Städning

Sprang 3 km förut och sen cyklade jag ner och tog lite björkris som vi ska sätta upp imorrn. Men nu ska jag gå upp coh städa mitt rum och sedan titta klart på wild child :)

Fira påsk

Nu är jag klar med maten till hästarna så nu blir det ut och springa! :) Jag fixade lite i mitt rum och plockade undan osv eftersom det inte är så fint där inne just nu! Men imorrn så kommer det en familj som vi ska fira påsk med. Det är mammas bästa kompis och hennes familj, som jag har känt i hela mitt liv faktiskt :p Vi brukar fira påsk och nyår ihop så jag måste städa mitt rum oså så att det ser okej ut imorrn ;)

Ensam hemma...

Igår följde Linnéa och Love med hem och vi har haft jätte kul! Nu åkte dom precis hem så jag ska ut och fixa maten till hästarna. Igår så kom vi inte hem förrän halv 9 eftersom det var öppet hus. Men idag så har vi ridit och tittat på film. Linnéa red Märta och jag Darmona i början men sen så bytte vi häst. Love ville inte rida men hon tog lite kort istället :p Vi red bara i skogen :) Men nu är jag i alla fall ensam hemma, så jag ska ut och springa efter att jag har fixat maten till hästarna oså :)
Tycker att dom här jeansen är grymt snygga och har kompisar som säger att dom är jätte sköna, så funderar på att köpa dom faktiskt :) Den här bilden var inte speciellt bra men det får duga ;)

Tillbaka till skolan

Ska nu åka tillbaka till skolan och ha idrott och sen SO.
Inte speciellt kul, fast vi är ju lediga imorgon i alla fall! :D

Vänta på bussen

Nu blir det cykeln ner och vänta på bussen!

Innebandy

Imorgon så har vi innebandy cup i skolan. Vi 7:or spelar mot varandra och jag är jätte dålig på det så vi får se hur det går ;) Men jag får väl hoppas att dom andra i min klass är duktiga! ;)

Fysik prov

Idag så har jag inte ridit utan mest pluggat till fysik provet. Men nu orkar jag inte plugga mer så jag ska göra några tidsinställda inlägg opch sen duscha och sen gå och sova :) Imorgon efter öppet hus så ska Linnéa och Love följa med hem och sova här till torsdag eftersom vi är lediga då för att vi går i skolan imorogn kväll :)

Muskla Märta<3

På träningen så sa Nina att jag skulle försöka muskla Märta lite mer nu eftersom hon har tappat lite över vintern eftersom jag inte ridit lika bra då för att vår paddock har varit täckt av is oså. Så det gjorde jag igår. Hon sa att jag kunde sätta upp studs och sånt, så jag satte upp en studs på två hinder och sen ett galoppsprång och räcke ut. Det gick jätte bra och min lilla prinsessa hoppade jätte fint! Jag satte upp en studs med två hinder på en volt också, och det gick också bra att hoppa. Jag hoppade inte ju inte så högt eftersom det var studs oså :) Jag hoppade dom några gånger efter att jag värmt upp oså. Jag red lite markarbete med henne innan jag hoppade så hon var mjuk och fin!<3

Ingen bra uppdatering imorgon!

Stina och Ella åkte vid halv fem, och sen cyklade Hampus och jag till Godegård och köte glass vid 5, så vi kom hem för ungefär en halv timme sen :) Men nu blir det plugga fysik. Imorgon kommer det nog inte bli någon uppdatering alls, kanske via mobilen i så fall eftersom vi har öppet hus på kvällen mellan 5 och 8, och så slutar jag tio i 2 men jag är ju inte hemma förrän 4, så jag stannar troligtvis kvar i stan eller åker till farmor och farfar eller nåt :) Men jag gör nog några tidsinställda inlägg också :)

Stina och Ella<3

Kom precis hem så nu blir det byta om, äta och sen så kommer Stina och Ella :) Milla kunde inte komma idag men jag tror inte att jag rider i alla fall för att jag har fysik prov imorgon som jag måste plugga till :s Skriver hur det gick på gårdagens ridpass med Märta lite senare ikväll. Pluggade inget igår sen utan jag sprang istället :p

Kallt!

Står och väntar på att bussen ska komma, fick cykla ner i -6 grader och hade bara tights på mig så nu fryser jag väldigt mycket!


Hela stövlar...

Går nu ut och rider i mina fina tejpade stövlar... Får se hur det funkar ;)


Ut och rida Märta<3

Kom precis hem så nu ska jag byta om, äta och sen ut och rida Märta :) Sen blir det nog en springtur och plugga fysik :s Börjar fastna lite grann så får hoppas att det går bra på onsdag!

Tacos

Nu har jag precis kollat klart på ponnyakuten på min mobil. Jag frös så mycket förut så jag la mig i ett varmt badkar, därför kunde jag inte titta på ponnyakuten på TV:n :) Usch nu har det snöat/haglat jätte mycket så det är helt vitt här! Jag hatar verkligen det här! Det ska ju bli vår nu! :s Men nu så ska jag i alla fall äta tacos och sen blir det väl TV:n eller boken :)


Töntig häst! ;)

Nu har jag precis kommit in efter att ha ridit min lilla prinsessa<3 Mamma följde med och gick en sväng i skogen och det gick bra :) Men hon är väldigt seg av sig till skillnad från Märta ;) Hon ville inte riktigt gå framåt i början och när vi skulle börja galoppera så stod hon emot för att hon tyckte att ALLT var så läskigt ;) Men sen så lugnade hon ner sig och galopperade och hoppade bra :) Jag har inte ridit henne sen i somras så det är ju inte så konstigt att hon inte riktigt ville gå fram :)

Pigga hästar

Alexandra, Jossan och jag red lite i skogen och lite i paddocken och det gick bra :) Alla hästarna var pigga. Märta ville bara galoppera hela tiden ;) Fast när vi kom in i paddocken så gick hon jättefint! :) Men nu så har vi precis ätit, och ska nog fika, sen ska dom åka hem igen.

Nu kom dom

Nu kom dom precis så vi ska troligtvis rida nu :)

Väntar :)

Nu sitter jag och väntar på att Alva, Danne och Alexandra ska komma. Alexandra ska ta med sig Zamba också (hennes häst) så vi ska rida, troligtvis inte så hårt eftersom vi tränade igår :) Troligtvis så tar de med sig Maja (deras hund) också :)

RSS 2.0