Godnatt

Imorgon är det ju torsdag och då slutar jag 14:20 så då åker jag hem med bussen, så jag är hemma vid 16:00. Då ska jag ut och rida Märta. Vi rider nog ett markarbetspass. På fredag rider vi nog också markarbete och på lördag så skrittar vi nog bara eller så får hon vila :)
Haha hittade en bild på mig och Darmona från 2007 ;) Den är nog bland mina första tävlingarna med henne. Jag ser lite skräckslagen ut faktiskt ;)

Hoppade lite

Nu har jag varit ute och mockat och ridit :) Det gick bra, både Märta och Barbie var riktigt pigga! Vi hoppade lite bara för att känna lite innan tävlingen. Vi hoppade ungefär 1m. Efter att vi ridit så mockade vi och fixade klart i stallet. Nu har jag precis kommit in så jag ska göra tyskan så att jag kan glosorna till provet som är på fredag.
Märta och jag i Mantorp<3

Stallet sen

Stallet är inte klart och mockat och så idag så jag och Jossan måste gå ut och göra det sen :/ Pappa tog med min mobil till jobbet idag för att han skulle be en jobbarkompis att fixa den lite för att den inte fungerat riktigt som den ska, men nu har det blivit bättre :)

Tandläkaren

Idag var ju jag som sagt hos tandläkaren, och allt var bra, inga hål i alla fall. Däremot så har jag 1cm överbett så jag ska troligvis få tandställning. Dessutom så är mina tänder lite snea så jag ska på återbesök i höst och prata om tandställningen och sånt. Nu har ätit lite och ska ut och rida Märta. Jossan kom hem samtidigt som mig idag så det blir en uteritt eftersom det ännu inte är mörkt :) Det blev ingen spruta idag för att mamma slutade inte så tidigt så att hon skulle inte hinna in till Motala :)

Klar!

Nu har jag i alla fall kollat igenom matten till imorgon, men nu orkar jag inte mer så jag går och tar en varm dusch och sedan tror jag att jag ska lägga mig lite tidigt för en gång skull! Kanske läser jag lite i världens bästa bok! :)

Pluggar

Nu har Stina precis åkt hem och så har vi ätiti kvällsmat. Nu ska jag plugga till matteprovet som är imorgon :/ Har inte pluggat något än utan har bara gjort alla repetitioner så jag hoppas det går bra. Jag ska även plugga på engelska glosorna för att vi har så himla många den här veckan! På fredag har vi Tyska prov, men det orkar jag inte plugga opå ikväll :P
Darmona och jag<3

Spruta?

Pappa fick ledigt en stund på morgonen imorgon så han kunde åka med mig direkt till tandläkaren, så jag åker inte till farmor och farfar ikväll. Jag skulle ju kanske ta spruta efter skolan också men det är inte säkert, det beror på om mamma skulle hinna in till stan efter jobbet eller inte. Idag red jag ju inte och om jag tar sprutan imorgon så rider jag nog inte då heller, men om jag inte tar sprutan så rider jag nog ett markarbetspass med Märta :) Imorgon slutar jag 13:50 så jag kommer ändå få vänta i skolan på mamma efter skolan för att hon slutar nog vid 16:00.

Farmor och farfar?

Ikväll så tar jag troligtvis en buss in till farmor och farfar och sover där tills imorgon. Jag ska till tandläkaren kl 7:55 imorgon så då hade jag fått vänta på pappas jobb i en timme. Sen så ska jag troligtvis ta spruta imorgon också :/ Inte så kul men det är ju bättre än att bli sjuk!

Stina är här

När jag kom hem från skolan så var farmor och farfar här och de hade lagat mat, så då åt jag. Sen kom ju Milla hit och red Darmona och det gick bra, hon red en sväng i skogen med Darmona. Efter det kom Stina och då red hon också Darmona, det gick också bra :) Nu har hon och jag cyklat ner till postlådorna för att hon ville det ;) Nu ska hon spela nåt spel på datorn och sen ville hon baka :)
Troligtvis vill hon baka sånna här ;)

Skola

Nu bär det av mot skolan :/ Tur att jag slutar tidigt idag i alla fall :)

Tidigt hem imorgon

Imorgon slutar jag 13:10 och då kommer min moster och hämtar mig och Matilda i skolan. Så jag kommer hem runt 14:00 nån gång eftersom hon ska hämta Stina på dagis också. Kl 14:30 kommer Milla hit och rider på Darmona och 15:30 kommer Stina upp hit :) Imorgon kommer jag inte att rida för att jag har matteprov som jag behöver plugga till. Jag vet inte om jag ska följa med farmor och farfar hem sedan, det beror på om de har lust och vänta eller inte :)
'
Stina och Svartyen<3

Putsat

Som jag sa i tidigare inlägget så red jag när jag kom hem och efter det fixade jag maten till hästarna. Mamma hade redan mockat så det slapp jag ;) Sedan gick jag in och smörjde tränsen och sadeln, för att sadeln var så smutsig och så slipper jag ju putsa tränset på lördag innan tävlingen eftersom jag inte kommer att andvända det någon mer gång denna vecka. Jag har tre olika träns, ett som jag har hemma med ett vanligt tvådelat bett och två tävlingsträns som jag har ett tredelat pessoabett på :)
Såhär ser pessoabettet ut som jag har :)

Duktig Märta<3

Oj, idag har jag inte hunnit blogga någonting förrän nu! I alla fall så kom jag hem vid fyra och då åt jag lite, och sedan gick jag ut och red Märta. Hon fick ett markarbetspass och hon gick helt super :) Vi började med att lägga mycket volter och göra cerpentiner ganska länge så att hon skulle bli mjuk, och som sagt så gick hon jätte fint då när hon blev mjuk :) Sedan så travade och galopperade vi lite på en ganska stor volt och då gick hon också jätte bra :)

Wallander

Sitter nu här med Klara och tittar Wallander :)


Ponnyakuten

Sitter nu och väntar på att ponnyakuten som börjar 19:00 på SVTB ska börja :)

Kumla nästa helg

Söndagen som kommer nu ska jag tävla i Kumla. Jag ska hoppa L:B och debutera L:A med Märta, så jag hoppas att jag hinner hoppa något hemma eller att vi har träning innan tävlingen bara för att känna så att allt känns okej. Jag är inte riktigt säker på om vi ska träna den här veckan eller om det blir nästa, men jag hoppas att det nu i veckan :)

Måndag...

Pappa skulle skjutsa Hampus och Olle på fotbollsträning så han skjutsade mig till farmor ovh farfar också. Matte läxan är nästan klar så jag ska göra klart den senare ikväll. Idag är det ju söndag och det betyder att det är måndag och skolan imorgon :/ Usch jag hatar verkligen söndagar! Lovet gick jätte fort så jag hoppas att veckorna till nästa lov går lika fort ;)

Lång uteritt

Nu har jag kommit tillbaka från en lång uteritt. Det gick jätte bra och Märta tyckte det var riktigt kul! Testade även nya tränset, pannbandet och sadelgjorden, och de passade jätte bra :) Kom också på att jag glömt att göra matteläxan som vi hade över lovet :S Så det är bara att gå upp och börja :/

Skogen

Igentligen var det meningen att Hanna skulle åka hem idag, men hennes pappa kunde inte hämta då så hon blev hämtad igår istället :) I alla fall så ska jag rida idag och jag rider nog lite i skogen och lite i paddocken. Är inte riktigt säker på om jag kan få med mig Hampus idag eller inte, han har inte bestämt sig än. Jag rider nog mest i skogen eftersom jag inte kan göra det på vardagarna för att det hinner bli mörkt innan jag hinner ut. Men jag rider nog bara lite makarbete i paddocken sen.
Saknar sommaren!<3

Träningen i tisdags

Nu har vi prcis ätit men jag tänkte skriva lite om tränuingen som jag var på i tisdags. Vi red fram ganska länge innan vi började hoppa. Märta gick fint nästan hela tiden :) När vi började hoppa hoppade vi vi bara lite lågt och så höjde min tränare vart efter. Sedan hoppade vi en serie med en studs, ett räcke och en oxer. Vi höjde oxern lite också så den blev ungefär 90cm. Det var ganska svårt så hon stannade en gång på räcket som var i mitten för att jag inte höll om med bena ordentligt, men efter det hoppade hon kanon. Vi hoppade en liten bana på 5 hinder i slutet och det gick bra. Först hoppade vi den på 90cm och det gick lite sådär. Vi fick inte något bra flyt riktigt. Men sedan hoppade vi den på 1m och då gick det mycket bättre! Vi fick ett bra flyt och Märta hoppade jätte bra :)<3

Älgar

Hanna och jag vaknade inte förrän 10 idag och då gick vi ut och red en tur i skogen. Hanna red Märta och jag red Barbie. Vi fick även med oss min lillebror som red på Darmona :) Det gick bra, men i slutet så träffade vi på två älgar som stod i skogen. Barbie och Märta såg dom inte först men när älgarna sprang iväg så såg hästarna dom. Barbie som är rädd för älgar ville inte slappna av den sista biten så hon gick och frustade och så ;) Märta brydde sig inte lika mycket men hon blev också lite uppspelt utav Barbie :) Nu ska vi spela Wii och sedan blir det mat :)

Breaking Dawn

Nu ska jag, Hanna och Hampus poppa popcorn och titta på Breaking dawn :D Och den här gången har vi testat så att det ska fungera nu! :)

Hampus och Hanna...

Hannas mamma hämtade Hanna och mig i stallet och sedan skjutsade hon oss till Maxi för att pappa skulle handla :) Så nu har vi kommit hem till mig och ska snart äta. Hanna och Hampus sitter som vanligt här bredvid mig och slåss ;)

Stallet

Nu ska Hanna och jag åka upp till stallet :)


Göteborg Shopping

Igår var ju Hanna och jag i Göteborg, så här kommer bilder ifrån vad jag köpte :)

Armband.


Svart träns med guldspännen och pannbandet som sitter på.

Svart sadelgjord med ring till martingall.

Två par strumpor, rosa och mörkblå.

Hästschampo och borstar.

Hästgodis, äpple och banan.

Marinblå väst.


Göteborg

När Hanna och jag kommit hem från stallet i eftermiddag så kommer jag ladda upp bilderna på vad jag köpte igår :)

Hemfärd

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Göteborg. Det blev en del saker som följde med hem :)


Påväg!

Nu sitter Hanna och jag i bilen och är påväg till Göteborg :D


Märtis <3

Idag så åkte jag till Hanna och nu sitter vi och väntar på att kl ska bli 19 så att vi kan gå ner och äta på Antons Resturang. Och idag så skrittade jag även lilla Märta, lika fin som vanligt var hon! <3

Annan film

Breaking dawn fungerade inte så det blev New Moon istället :D


Världens bästa häst!<3

Nu har jag kommit hem från träningen. Orkar inte skriva om hur det gick ikväll så jag uppdaterar om det imorgon :D En ledtråd är att jag är världens lyckligaste som får ha världens bästa häst!<33 Nu ska jag och min lillebror Hampus titta på Breaking dawn :D Hampus vill igentligen inte se den men jag övertalade honom ;)
Märta<3

Träning ikväll<3

Nu sitter jag, Jossan och Hampus och spelar kort :) Vi har mockat och gjort klart allt i stallet också. Ikväll ska ju jag som sagt träna hos Nina :) Efter att jag har ridit imorgon åker jag till Hanna och sover där till på fredag eftersom vi ska till Göteborg Horse Show :D

Visste ni att...

Master Mind (min ponny) och Bessie´s Barbie (min systers ponny) är helsyskon. Båda är C-ponnyer och är e. Dart Light och u.Masters Bessie. ue. Merrie Master. Vi har även en liten B-ponny som är e.Dart Light :D  Så hon är halvsyster med Märta och Barbie :)
Dartlight RNF 113
Dartlight RNF 113
Merrie Master RNF 11
Master Mind
Bessie´s Barbie
Darmona
Hittade tyvärr ingen bild på Märtas och Barbies mamma.

Chokladbollar

Nu har Stina precis åkt hem. Vi har bakat chokladbollar fast Hampus åt typ upp alla ;) Imorgon ska ju vi som sagt träna hos Nina :) Vi ska träna ihop med Moa som ska rida Valle i samma div I lag som mig och Jossan :)

Träning imorgon

Nu har jag och Stina putsat tränsena. Vi har även ridit lite, vi red först en liten sväng i skogen och sen så red vi lite i paddocken. Stina red på Svarten och jag på Märta. Det gick jätte bra! Märta lyssnade riktigt bra och gick fint, jag red inte så jätte hårt eftersom vi ska träna imorgon :) Svarten och Stina travade mest runt lite överallt ;) Nu ska vi snart äta och sedan ville Stina baka chokladbollar ;) Vi ska också göra klart maten till hästarna.
Stina och Svarten<3

Trassel

Stina och jag satt och kollade på Trassel, men sen blev hon trött så vi stängde av :) Nu har hon precis somnat så jag ska nog titta på Wallander :) Imorgon ville hon rida men hon visste inte om hon ville rida Darmona eller Svarten :) Jag ska också rida imorgon, tror att det blir lite i paddocken, det beror på när Stina åker hem för om det fortfarande är ljust när hon åker hem så rider jag nog i skogen istället :)
Darmona och jag<3

Städat rummet

Efter att Hanna åkt hem idag så gick jag ut och red, det blev en lång tur i skogen :) Märta var väldigt pigg och ville inte riktigt lyssna i början, men i slutet så lyssnade hon bättre :) Nu har jag precis städat mitt rum och väntar på att lilla Stina ska komma :D<3 Stina är min kusin som nyss fyllt 6 år :) Hon ska även sova här inatt :)
Stina<3

Stina<3

Nu har det varit väldigt dålig uppdatering, men som ni vet så har ju jag varit med Hanna hela helgen, så det beror på det :) Men som sagt så ska jag ju rida i skogen idag så jag rider nog den långa turen. Sen kommer min lilla kusin Stina hit i eftermiddag :D<3
Stina och Darmona<3 Saknar sommaren!!

Skogen

Nu har jag och Hanna precis ätit så vi ska gå upp och borsta tänderna :) Kl 11 kommer Hannas mamma och hämtar henne och då ska jag rida ut en sväng i skogen :)

Hemma hos mig

Nu kom jag och Hanna nyss hem till mig :) Vi ska snart gå och äta :) Hampus ( min lillebror) och Hanna sitter och slåss här bredvid mig ;)<3


Simhallen

Nu ska Hanna och jag åka in till Linköpings simhall :D Efter att vi kommit hem så ska mamma hämta mig :/


Hästgodis

Hanna och jag sitter nu och väntar på att hästgodisarna i ugnen ska bli klara :) Vi har tagit receptet från ponnysanning :)


Sportlov!!<3

Farmor ocg farfar hämtade mig nyss i skolan, så nu sitter jag hemma hos dom och väntar på att maten ska bli klar :) Senare skjutsar farfar ner mig till bussen som sedan går mot Vadstena :D<3 Hanna och jag åker nog upp till stallet när jag kommit dit :) Men nu är det i alla fall sportlov!! :D Den här veckan har jag ju inte hunnit ridit så mycket och har inte haft så mycket tid till att blogga, men nu när jag är ledig ska jag försöka göra det oftare :)

Hanna imorgon!<3

Har blivit jätte dåligt med uppdatering nu! Men det är bara för att vi har haft rätt så mycket prov och läxor nu sista veckan innan lovet :/ Men nu har jag i alla fall nyss kommit hem från skolan så jag ska äta lite och sen ut och rida :) Hann inte riktigt klart med hemprovet igår så det måste jag göra klart ikväll sen efter att jag ridit :) Har även engelska och tyska glosor till imorgon :/ Men efter skolan imorgon kommer farmor och farfar och hämtar mig i skolan och sen skjutsar dom ner mig till bussen för att jag ska åka till världen bästa Hanna :D<3

Isstadion

Kom nyss hem från skolan :) Har ätit lite och snart ska jag åka med farmor och farfar hem :) Blir en tur ut till världens sötaste Alva ikväll också! :D<3 Det blev ingen träning ikväll för att Jossan inte är riktigt bra :/ Så idag blir det ingen ridning alls, för jag måste försöka göra klart det sista på hemprovet :/ Idag var vi i isstadion så här kommer lite bilder :D<3
Matilda och Love<3
Fanny<3
Linnéa<3
Linnéa<3

Alla hjärtans dag<3

Sitter nu hos farmor och farfar och ska snart fika :) Efter det åker vi ut till Österstad och ser efter min söta lilla kusin Alva :D<3 Idag var jag ju i skolan som vanligt och jag slutade 13:10 så jag och Matilda hann med tidiga bussen :D Jag har i alla fall ridit Märta lite lugnt idag, och det gick jätte bra :) Jag skrittade och travade fram henne ganska länge på långa tyglar så då blev hon varm så hon gick jätte fint sen :D<3 Ikväll måste jag plugga till svenska provet som är i morgon :/ Har inte pluggat något än men jag kan det mesta eftersom vi har repeterat allt i skolan några gånger :)
Glad alla hjärtans dag! <3

Trött!!!

Kom hem från skolan för en stund sen :) Är jätte trött! Nu ska jag gå och äta och sen plugga till svenska provet :/ Blir ingen ridning idag eftersom vi var och tävlade igår :)
Bild från Mantorp :)<3

Tävling

Nu har jag tävlat klart, så det är bara Jossan som ska rida en klass till :) Jag hoppade två L:B och jag är ganska nöjd :) I första klassen petade hon ett i grunden, men efter det så flöt det på riktigt bra! :D I andra klassen gick vi nolla och kom 5:a :) Jag är inte riktigt lika nöjd med den för jag red så dåligt! Först så gick det för fort så jag kunde inte svänga innanför som jag tänkt mig, så då gasade jag runt istället och då halka hon så jag höll på att ramla av efter hindret efter :/ Och sen så flöt det inte på så bra efter det, men Märta var jätte duktig! :D<3


Redo inför imorgon!<3

Nu har jag packat in och smörjt alla sakerna och sånt :D Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen och snart ska vi gå ut och släcka och kolla till hästarna :) Går väl och lägger mig lite skapligt ikväll så att jag inte är jätte trött imorgon bitti :) Kanske lägger mig och läser min bok innan jag ska sova :D<3

Tvättat sakerna

Förut idag red jag och Jossan ut en sväng i skogen :) Vi skrittade mest och så galopperade jag lite i paddocken efteråt :) Nu har jag tvättat stövlarna och tränset :) Snart ska jag gå ut och byta schabrak och hänga in alla saker i lastbilen :)


Förberedning inför tävling!

Har precis ätit frukost nu så jag ska snart gå ut och börja fixa i stallet :) Idag måste ju jag förbereda till tävlingen imorgon :) Jag tvättade benskydden igår kväll så dom så jag ska bara byta schabrak och hänga in alla saker :) Kanske bara skrittar och travar mest bara för att hon ska få röra på sig idag :)

Min lilla ängel<3

Red inte idag, men jag gick lite med Märta i paddocken i alla fall :) Jag gjorde lite som man gör på utställningarna när jag ändå gick med henne, eftersom vi troligtvis ska vara med på New Forest SM och ställa ut henne :) Hon lyssnade jätte bra! Det ända var att hon inte riktigt ville stå stilla som hon skulle ;) Men hon har ju så mycket energi så det är ju inte så konstigt ;)<3


Pannkakor<3

Har precis ätit pannkakor och ska gå ut och rida Märta nu :)<3 Jag rider nog bara lite lugnt idag :)


Trött

Fick springa ner till bussen idag för att hinna med! Är jätte trött idag men det är ju fredag, så det får jag väl stå ut med ;) När jag kommer hem sen i eftermiddag ska jag rida lilla Märta :D<3


Sveriges värsta bilförare

Är inte riktigt klar med SO hemprovet än men det ska ju inte in förrän nästa fredag så jag har ju hela nästa vecka på mig, men jag bestämde mig för att jag inte skulle vänta med den till sista dagen den här gången så därför har jag börjat i god tid denna gång ;) Men jag är i alla fall klar med tyska och engelska glosorna :) Blev ju ingen ridning idag som ni kanske förstod eftersom jag gjorde läxorna, men imorgon rider jag nog lite lugnt i alla fall :) Nu ska jag gå och titta på Sveriges värsta bilförare ;)
Svarten <3

Läxor!

Nu har jag ätit och ska nu göra SO hemprovet. Sen ska jag göra engelska och tyska läxan :/ Jag får se om jag hinner rida sen, det beror på hur lång tid det tar att göra SO läxan :) Annars ska jag nog i alla fall rida imorgon :)


Skola

Åker nu mot skolan :/ Slutar idag kl 14:20 så eftersom mamma är ledig så ska jag nog rida då :)


Snöar ute!

Idag slutade jag 13:50 men som vanligt var jag ju tvungen att vänta på bussen som kommer 14:40 :/ Men nu har jag i alla fall ätit och ska nog snart gå ut och rida Märta :)

När Jag Hör Din Röst<3

Har precis ätit så går och tar en dusch och sen ska jag nog läsa lite i min bok "När jag hör din röst" :D<3

Semlor

Pappa kom nyss hem med semlor! Mums :D

Ridstövlar Till Salu!

Har ett par ridstövlar till salu om någon är intresserad eller känner någon som är!
Annonsen hittar du HÄR!

Hemprov

Blir ingen ridning idag för att jag måste börja med mitt SO hemprov :/
Jag kom i alla fall hem tidigt idag för jag åkte med Lotta hem :)

Kallt!

Märta ville inte riktigt som jag ville idag i början men i slutet gick det bättre :) Hon har stått lite nu för att det har varit så kallt, så hon hade så mycket energi så hon ville inte riktigt gå i det lungna tempot som jag ville att hon skulle ha :) Men hon gick fint sen tillslut när hon blev lite varm :)

Går Ut Och Rider

Har precis ätit så går nu ut och rider lite på lilla Märta :) Har inga läxor idag så det blir ganska lungt ikväll :)

Ponnyakuten

Har precis tittat klart på ponnyakuten :)
Jag har ju som sagt varit och firat min lilla kusin idag, och när jag kom hem efter det red jag Märta :) Vi red lite i skogen och lite i paddocken :) I skogen var hon jätte pigg och ville bara framåt hela tiden, så hon lyssnade inte så jätte bra men hon tyckte ju i alla fall att det var kul ;) I paddocken däremot var hon jätte fin och lyssnade jätte bra :) Nu ska jag snart äta och sen blir det duscha eftersom det är skola imorgon :/

Kalas

Nu har jag duschat och gjort mig iordning för kalas hos min lilla kusin ;) Åker kanske lite skridskor när vi är där nere också :D

Möte i Nyckelby

Ikväll har jag varit på möte i Nyckelby :) Vi pratade om div I laget och så åt vi tacos :)
Blev ingen ridning idag men jag tror att jag rider imorrn om det inte är för kallt :)
Just nu sitter jag och tittar på melodifestivalen och äter chokladpudding ;) <3

Film

Sitter och tittar på bröllopsduellen :)

Handlat present

Idag kom mamma och hämtade mig efter skolan för att vi skulle åka och köpa present åt min lilla kusin som fyllde 6 år i onsdags, så vi ska på kalas hos henne på söndag ;) Vi fikade på lilla hem och sen åkte vi till maxi och handlade :) Blir ingen ridning ikväll eftersom det är väldigt kallt! :/
Darmona<3

Super bra träning <3

Sitter hos farmor och farfar och ska snart gå och duscha :) Har gjort SO, engelska och matte läxan och har nu tyskan kvar :/
Igår på hoppträningen var min lilla ängel super duktig! Hon hoppade jätte bra och jag och min tränare var jätte nöjda med henne :D<3 Vi hoppade en bana på slutet på ca 1m och hon hoppade jätte fint då också :D Nästa helg är det första tävlingen för i år i Örebro :D

Träning ikväll

Kom hem och gav hästarna hö och har nu precis ätit :) Ska gå upp och byta om nu och sen gå ut och fixa iordning hästarna :) Vi ska åka och träna hos Nina i Väderstad så vi ska åka ungefär kvart över fem :D

RSS 2.0